fallback

Общ преглед

Стотици роми от два дни са окупирали харманлийското сметище и тарашат изхвърлена бракувана стока от наводнен хипермаркет в града.

Те са там от петък, 17 февруари, и дебнат за пристигането на поредния камион с натоварени продукти.

След като той се появи и изсипе товара си, те веднага започват преравянето на боклука. След 20 минути вече е сортиран, напълнен в чували и багажници на коли.

Плячката е от бутилки базалкохолно, бира, кетчуп, подправки и други стоки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

SOS

преди 12 години

БОЙКООООООООО,КЪДЕ СИ МУТРО ПРОСТА.ПОГЛЕДНИ ДОКЪДЕ СИ ДОКАРАЛ ЕЛЕКТОРАТА СИ.НЯМА *** НЯМА БЪЛГАРИ ,ВСИЧКИ ГЛАДУВАТ.,ПРОСТАКО *** *** СИ ЗАТРИ ДЪРЖАВА ИНАРОД!!

97

Анонимен

преди 12 години

Към 109Браво г-не,вие сте добър човек,за да се докажете споделете жилището и живота си с тези "нещастни хора" и ще ви повярваме!Ако имате пари,имоти ,мебели ,ще ви се зарадват много,а още по -добре живейте сред тях.

96

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера всички тези расистки изказвания... Тези хора са опрели до там, че сметището им се струва като пир... Нормално е да нямат гордост, чест и морал. Те оцеляват както могат. Причината да не могат да се интегрират сте ВИЕ, които можете да ги погледнете със злоба и в най-тъжния момент от живота им. За изхвърлената храна ли им завиждате?

fallback