98

SOS

преди 12 години

БОЙКООООООООО,КЪДЕ СИ МУТРО ПРОСТА.ПОГЛЕДНИ ДОКЪДЕ СИ ДОКАРАЛ ЕЛЕКТОРАТА СИ.НЯМА *** НЯМА БЪЛГАРИ ,ВСИЧКИ ГЛАДУВАТ.,ПРОСТАКО *** *** СИ ЗАТРИ ДЪРЖАВА ИНАРОД!!

97

Анонимен

преди 12 години

Към 109Браво г-не,вие сте добър човек,за да се докажете споделете жилището и живота си с тези "нещастни хора" и ще ви повярваме!Ако имате пари,имоти ,мебели ,ще ви се зарадват много,а още по -добре живейте сред тях.

96

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера всички тези расистки изказвания... Тези хора са опрели до там, че сметището им се струва като пир... Нормално е да нямат гордост, чест и морал. Те оцеляват както могат. Причината да не могат да се интегрират сте ВИЕ, които можете да ги погледнете със злоба и в най-тъжния момент от живота им. За изхвърлената храна ли им завиждате?

95

аз

преди 12 години

*** в българия нормално..а няма ли да видим снимки на българи в европа...

94

123

преди 12 години

Изтровете се до един !

93

вашта

преди 12 години

май*а да *** *** да ***!

92

Анонимен

преди 12 години

А аз таман си помислих, че днес няма да има статия за *** и техните битовизми...

91

bavo

преди 12 години

Целият проблем е отново в държавата ни, никъде другаде няма да се допусне подобно изхвърляне на хранителни стоки, всичко това би трябвало да иде в екарисаж, но нали на магазина така му е по-евтино и на държавата не и пука или някой на по-висок пост в общината има интерес от това на маг. да му минават лесно престъпленията, а пък когато някой се отрови, ще си кажем: " какво толкова един *** по-малко, кой му е виновен, че яде ***", да господа но той ги яде защото вие позв. своб. изхвърляне

90

Темерут

преди 12 години

Какви ти чревни инфекции! Тия са калени до безобразие, устойчиви, като ***!

89

а4о

преди 12 години

Добре,де защо на никой не му е направило впечатление ,че тези *** се изхвърлят край пътя в гората, а не в специално ЕКО или нормално сметище.Това са пластмаси ,опаковки които 30 години ще са в природата!!!!А ромите го разграждат за 20 мин :)

88

wasd

преди 12 години

Да ги бракуват за ***!

87

bob

преди 12 години

България ! Гладия и простотия.......светлина в тунела или безкраен лабиринт(без изход). Отчайващи кадри.

86

рр

преди 12 години

А като ги погледнеш - всички са добре облечени.....

85

Анонимен

преди 12 години

Снимка 6 е върхът!!!!!!!!!!Пратете я на всички, дето ни поучеват за "ромската интеграция"!Ще се изпонатръшкат от чревни инфекции и ще трябва да им платим и лечението.......Отврат!

84

мера според мера

преди 12 години

Какво ?? значи да се интегрират ***. Това значи да ходят всички на работа. Къде да ходят след като няма работа даже за българите с по солидно образование. Преди 22 години всички *** в нашия град ходеха на работа. Деца им ходеха на училище. Построиха си къщи на два и три ката. Тези които ги хвана демокрацията при строеж до първия етаж така си и останаха. Тези които не работеха по заводите работеха в ТКЗС та и бяха добре платени. Не са виновни *** системата ги направи такива.

83

Анонимен

преди 12 години

Това искат *** ,не интеграция,работа или образование,искат да намерят,да им се даде,да откраднат!Това са характерни черти на етноса,формирани стотици години,а някои *** искат да ги интегрират!!!В америка успяха едва 5%,а останалите къде са?!

82

ЦИГАНИН ЕБЕ БЪЛГАРКА

преди 12 години

ЕЕЕЕЕ КАКВО ЧЕ ВИ ПРАВИМЕ БЪЛГАРСКИ БУЛКИ

81

аз съм циганин

преди 12 години

че ви оголзгаме до кокъл булгари вашта мам аз.всички *** че застанат на власт много скоро хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахха.да живеят *** , *** ,кардарашите власите и всички *** скоро че видите кой кого хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха.и парламента че завземеме че го правиме *** да живее мангалия хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахахахахахаахаххахахахахахахахахаахахахахахахахаахахахахахахаха

80

ЦАР КИРО

преди 12 години

АБЕ *** СТЕГАЙТЕ СЕ СКОРО ТАКА ЩЕ ГРАБИМЕ ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ДОМОВЕ ОЩЕ МАЛКО ВИ ОСТАВА БЪЛГАРИ ИДВАТ *** И ТОГАВА ЧЕ ВИДИТЕ КВО ЧЕ СТАВА.ТЕ ТОВА ВИ ЧАКА ДЕТО ВИЖДАТЕ НА СНИМКИТЕ ХАХАХАХАХАХААХАХХААХАХХААХА ДА ЖИВЕЕ МАНГАЛИЯ , МАНГАЛИЯ В ЕВРОПА И *** СМЕ НА ВЛАСТ.НИЕ ЧЕ ОПРАВИМЕ И ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ

79

ЦИГАНИТЕ СА НА ВЛАСТ

преди 12 години

ХОРА ХУБАВО ПОГЛЕДНЕТЕ ТЕЗИ СЕДЕМ СНИМКИ И СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ.ОСТАВЕТЕ ЧЕ ТОВА Е НАИСТИНА СТОКА ОТ НАВОДНЕН МАГАЗИН ВНИКНЕТЕ ПО НАВЪТРЕ В ТЕЗИ СНИМКИ.ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ВИЖДАТЕ ЛИ В КАКВО СЕ ПРЕВРЪЩАМЕ НИЕ СИНОВЕТЕ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ НА ВАЗОВ СТЕФАН КАРАДЖА КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА И ТАКА НАТАТЪК.ГЛЕДАЙТЕ ХУБАВО ТЕЗИ *** КОИТО РОВЯТ В *** И СЕ РАДВАТ ЧЕ И ТОВА ГО ИМА,И НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО СМЕ ХОРА ВТОРА РЪКА В ЦЯЛА ЕВРОПА А ЧЕ И В СВЕТА.ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА НАШАТА СЛАВНА ЗЕМЯ.ГОСПД ДА НИ ПАЗИ