Снимка: архив, Булфото
fallback

Пътническият влак Бойчиновци-Мездра е аварирал край спирка "Моравица". Причина за това са отказали спирачки. При инцидента, който се е случил снощи, няма пострадали.

Машинистът на влака е опитал да го спре с ръчна спирачка, но безуспешно. Влакът е преминал транзитно през гара Мездра, движен от създадената инерция.

Дежурните железничарски екипи са осигурили безопасен коридор за движение на композицията до Плевен, но влакът е успял да спре още между гарите Струпец и Роман.

В композицията са пътували 12 души, като всички са пътували за Мездра. Освен тях във влака е имало и шест човека от персонала.  

Всички пътници  са извозени обратно до града от влака Варна-София, който бил спрян късно снощи вечерта на гара Струпец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 12 години

Не....БДЖ - Боже Докарай ни Живи!

33

Анонимен

преди 12 години

БДЖ- Бавни Дърти Железници. Снощи три часа стояхме на Земен щот локомотива изпуши и умряхме от студ и путаме началник влака ще се стоплят ли вагоните, а тя отговаря, че изобщо да сме благодарни, че се движим. И за това слязох на Ямбол да хвана авотбуса. Ба си простотията.

32

Анонимен

преди 12 години

Пълен Глъм! А снощи влакът Бургас-София е пътувал общо 13 часа, отново заради повреда в 100-годишните влакове на БДДЖ. Без коментар !!!

fallback