Снимка: Булфото
fallback

 Код „оранжев” за опасно време заради обилни валежи е обявен за днес в 6 области от страната, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.

Обилни валежи от сняг и поледици се очакват в областите Враца, Ловеч, Габрово, Велико Търново, София град и София област. 

„Прогнозирани са метеорологични явления с голяма интензивност. Възможни са щети и жертви. Бъдете много внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете. Следвайте съветите на властите”, съветват от НИМХ.

Във други 16 области е обявен код „жълто” за потенциално опасни метеорологични явления – възможни силни валежи от сняг и дъжд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

един

преди 12 години

Взможни са щети и жертви какво е това малоумие ами вземете че почистете веднъж така наречените пътища а не правете такива прогнози

42

Go

преди 12 години

Код оранжев, а в Северна България има 2 см. сняг. *** малоумието с тези кодове - духна малко ветрец и веднага опасно време. Изля се доста дъжд, ама за повече време. Нищо не познават...

41

От Предела

преди 12 години

Всичките *** дето са при нас на хранилка и социални помощи с лопатите и на вън докато не остане и една снежинка не изчистена в цялата държава, иначе от понеделник на.... кот намерят в казаните в които все по-малко се изхвърля. Не може тоя Бойко да си организира нещата - работна ръка по *** квартали колкото щеш а държавата налива сумати пари в снегопочистващите фирми.

fallback