43

един

преди 12 години

Взможни са щети и жертви какво е това малоумие ами вземете че почистете веднъж така наречените пътища а не правете такива прогнози

42

Go

преди 12 години

Код оранжев, а в Северна България има 2 см. сняг. *** малоумието с тези кодове - духна малко ветрец и веднага опасно време. Изля се доста дъжд, ама за повече време. Нищо не познават...

41

От Предела

преди 12 години

Всичките *** дето са при нас на хранилка и социални помощи с лопатите и на вън докато не остане и една снежинка не изчистена в цялата държава, иначе от понеделник на.... кот намерят в казаните в които все по-малко се изхвърля. Не може тоя Бойко да си организира нещата - работна ръка по *** квартали колкото щеш а държавата налива сумати пари в снегопочистващите фирми.

40

do #39

преди 12 години

haha kato kaza "Mutri na vseki metar" se setih za predizbornata kampania na BSP i Stefan Danailov "Nie sme na vseki kilometar" :DD

39

нмнм

преди 12 години

до 36: Въпроса не е в чистенето, а в създаването на психоза.Код за това, код за онова - и все някой ни е виновен!! А и 15 г. не е било толкова отдавна, не сме мръднали кой знае колко и материално и духовно!!!

38

fck

преди 12 години

Код Розов Бедствено положение в страната , Безработица , убийства , мафиотски чистки, Мутри на всеки метър , фалиращи държавни предприятия..... Как ще се справите с Розовия Код?

37

7

преди 12 години

Това с кодовете е голямо малоумие и е полезно само за журналистите. Така не им се налага да се объркват с разни атмосферни налягания, скорости на вятъра и т.н. сложни и неприятни неща с цифрички хахаххаха код оранжево! пиюк!

36

do 28

преди 12 години

Gerb sa vinovni che padnal sniag nali :)) dea typungerite

35

до 20

преди 12 години

Като бяхме малки преди 15-29г, нямаше толкова коли, нито нужда от комуникации и транспорт. Това не е извинение, че тези, на които им се плаща да чистят, не почистват.

34

Анонимен

преди 12 години

снимката до текста е показателна за ефективността на снегопочистващите фирми в страната....

33

Помнещ

преди 12 години

Абе как сме живели едно време като нямаше кл***тикури да дигат кодове и да тестват сирени?

32

:)

преди 12 години

Подкрепям другарите ...Събуждам се и гледам на терасата 10 см сняг ... стана обяд а още никой не е звънал от снегопочистващите фирми да дойде да е изчисти ...Вярно е и че аз не отварям , защото по график трябва да чистя пред входа , но това не е извинение.Долу Герп долууууу

31

стоян

преди 12 години

до 28 и 29 *** се събудиха!!!!!!!!!!

30

Даката

преди 12 години

Приказвайте си колкото искате смешни комунисти.Няма да се върнете повече!

29

ivan

преди 12 години

prin nas v pz e lqto!!!

28

Анонимен

преди 12 години

НАЙ-НАКРАЯ актуална снимка в тоя "сайт".Ето така изглеждат улиците в държавата на мутрите(герб)

27

Анонимен

преди 12 години

Възможни са щети и жертви-ГАРАНТИРАНО от герб

26

Анонимен

преди 12 години

до 25Срането навън, между дърветата е от стотин хиляди години, въпреки сички измислени хартии,мартии, бидета, които струват куп пари на народа ... простаци !

25

Анонимен

преди 12 години

Както е обичал да казва бай Тошо - "Човала с мишките требе да се раздрусва, та да не могат да го прегризат". И тия така, постоянно ни психясват за щяло и нещяло.

24

Анонимен

преди 12 години

Снега си е валял милиони години преди да се нароят всякакви пътни дирекции, агенции, структури и тем подобни лежпери.Ако ще и *** код да измислите - все тая......Простаци !Сигурно само измислянето на наименованието на ,,кодовете,, струва куп пари на народа.