Снимка: Архив, Булфото
fallback

От 6 до 20 октомври временно ще бъде прекъснато влаковото движение в участъка между Велико Търново и Самоводене, съобщават от БДЖ.

Това налага промени в транспортната схема за движение, както на различните категории пътнически влакове, така и на товарните влакове, които пътуват през този участък.

Причините за временното прекъсване на влаковото движение между гарите Велико Търново и Самоводене са ремонтни дейности, които Национална компания "Железопътна инфраструктура" ще извършва по железния път между двете гари.

За клиентите на БДЖ ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците в участъка на извършвания ремонт, обещават от холдинга.

Информация за разписанието на автобусите е поставена в гарите Горна Оряховица, Самоводене и Велико Търново, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на "Холдинг БДЖ" ЕАД (www.bdz.bg).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Машинисто

преди 12 години

Абе не бъркай БДЖ и НКЖИ

3

Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъ

преди 12 години

Цялата кампания срещу БДЖ ми се струва измислена, за да се увеличат печалбите на превозвачите. Не един лобиски закон се опита да прокара ГЕРБ в тази насока. Само аз се сещам за няколко начина за вдигане на оборота и печалбите на БДЖ и то без да съм в системата.

2

123

преди 12 години

Абе поне на него пише БДЖ.

fallback