Снимка: Dnes.bg
fallback

Пикап отне предимството на автобус с 20 пътници и го изхвърли от пътното платно след удар. Инцидентът стана привечер между хасковските села Манастир и Малево.

По първоначални данни шофьорката на пикапа излизала от нива край пътя и отнела предимството на автобуса по редовната линия Хасково - Славяново.

Въпреки опита на шофьора на автобуса да избегне удара, двете превозни средства се сблъскали. След това лекият автомобил се забил в дърво, а автобусът заорал в тревата край пътя.

Леко са пострадали четирима човека от пикапа, които са отведени за лечение. Никой от двайсетината пътници в автобуса не е сериозно ранен.

Заради инцидента пътят остана затворен повече от час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Моника

преди 12 години

Много си извинявам,обаче на поне половината мъже,с които ежедневно се разминавам по пътищата,също трябва да им забранят да карат!Неприятно наистина,добре че няма пострадали.

19

Азъ

преди 12 години

Какви пикапи-направо танкове!Слава богу,че няма мъртви.

18

До Атила

преди 12 години

Абе Атила Хунски лайнарино, ти ГЕЙ ли СИ ЛЕЗБИИКА ЛИ СИ. Я кажи сега, защо рекламираш мизерният си сайт създаден от болният ти краен фашистки комплексиран, низш, неграмотен и сектантски мозък. Като малък *** ли са те, кво са те правили, че такъв изкривн голям ГЕЙ си станал. Нещата, които пише в сайта ти са абсурдни, най-вероятно някои ти е промил яко мозъка. Отиди спешно на психиатър, и чети малко повече история ***, недей да знаеш много и да казваш, щото някой ще ти счупи зъбите ***.

fallback