Снимка: Архив Булфото
fallback

Колоритно популяризиране на Неделния пазар в Димитровград подготвя местният мотоклуб "Викингите”, съобщават от общинска администрация.

Около 20 момчета с мощни машини в продължение осем дни ще обикалят страната, разпространявайки новоиздадения каталог на най-голямото тържище на Балканите.

Мотористите ще стартират турнето си в началото на следващата седмица. Маршрутът им включва големи градове по четирите краища на България.

Рокерите ще минат през Кърджали, Смолян, Петрич, София, Монтана, Видин, Балчик и Варна, Несебър, Бургас, Созопол, Царево, Средец, Елхово и Свиленград.

Като крайни точки в националния тур са набелязани Ивайловград, Любимец и Харманли.

При обиколката ще се организират срещи с млади хора, на които ще се рекламира битака в бригадирския град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

.....

преди 12 години

Uspeh momcheta :) Lek i bez avarien put... suglasna sum s 22 :) Ne pluite horata...gledaite sebe si :)

22

666

преди 12 години

браво на момчетата и момичетата които тръгват с тях.лек и приятен път хора...УСПЕХ.....само немога да разбера защо всички почвате да плюете и да се правите на оригинални явно сте доста комплексирани.какво лошо правят немога да разбера

21

пю

преди 12 години

Щуро! Аз зная един по-добър метод! Свалете цените на стоките реално с 20% и само на следващия ден цяла българия ще знае това! И ще купува ббайновци не заради моторите ви, ами щото и без това раздуха цените, че не се смогва вече?

fallback