Снимка: Булфото
fallback

 Три фурни е запечатала Агенцията по безопасност на храните във Варна заради нарушения на хигиената и лошото състояние на материално-техническата база.

На 23 цеха и предприятия за производство на хляб и тестени изделия са издадени предписания предимно заради пропуски в системата за контрол.

Засилените проверки са по повод пререгистрацията на обектите, която трябваше да приключи до средата на месеца.

Удостоверения за това във Варна са получили 20 цеха, а през следващите дни с необходимия документ ще се сдобият още четири.

Проверките на Агенцията по безопасност на храните във Варна и областта продължават. Досега са инспектирани почти 370 обекта на в града и региона.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 12 години

НЕ са платили на когото трябва. Затова са ги затворили.Във Варна в някои заведения (те си знаят кои) ходят *** по стените, а дори веднъж на масата ни хвърчеше ***... тях ХЕИ-то що не ги е затворило досега? Това е в центъра на Варна

5

Гери

преди 12 години

Не мога да разбера защо не им пишете имената на тия, които ни тровят. Така хората ще знаят откъде да не купуват, а собственицитие ще се научат, че ако искат да имат клиенти трябва да внимават с правилата.

4

Димитрова

преди 12 години

Не мога да намеря информация по този въпрос на сайтовета на МЗХ, БАБХ и ОДБХ-Варна. Бих искала да зная, кой е източникът на *** Мартинова.

fallback