6

Анонимен

преди 12 години

НЕ са платили на когото трябва. Затова са ги затворили.Във Варна в някои заведения (те си знаят кои) ходят *** по стените, а дори веднъж на масата ни хвърчеше ***... тях ХЕИ-то що не ги е затворило досега? Това е в центъра на Варна

5

Гери

преди 12 години

Не мога да разбера защо не им пишете имената на тия, които ни тровят. Така хората ще знаят откъде да не купуват, а собственицитие ще се научат, че ако искат да имат клиенти трябва да внимават с правилата.

4

Димитрова

преди 12 години

Не мога да намеря информация по този въпрос на сайтовета на МЗХ, БАБХ и ОДБХ-Варна. Бих искала да зная, кой е източникът на *** Мартинова.

3

Кирчо

преди 12 години

"Затвориха фурни за лоша хигиена във Варна" - неграмотни журналисти, или напишете "Във Варна затвориха фурни заРАДИ лоша хигиена" или "Затвориха фурни С лоша хигиена във Варна". От нескопосаното ви заглавие се разбира, че фурните произвеждат лоша хигиена.

2

Te4o

преди 12 години

Въпрос към днес.бг: Това снимка от затворените фурни ли е? Не мога да не се възмутя на някои от снимките публикувани в този сайт. Бъдете пък малко поне професионалисти, да не сме излезли от гората току що та да ни предлагате на нас читателите подобни снимки нямащи нищо общо с новината.........

1

ХИТЛЕР

преди 12 години

НА ТИЯ ЧАСТНИЦИ САМО ДА ВЗЕМАТ ПАРИ И ДА НЕДАВАТ ПАРИ НИ ЗАРЕМОНТИ НИ ЗА ЗАПЛАТИ. КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ЗАПЛАТИ ТЕ ОТКАЧАТ.