Снимка: Булфото
fallback

За първи път на полиган „Ново село“ военни подразделения от България, САЩ и  Сърбия ще тренират съвместно в рамките на обучението "BLACK SEA ROTATION FORCES — 2011".

Целта на учението е постигане на по-добра оперативна съвместимост между участниците и усъвършенстване на системата за управление при провеждане на многонационални операции.

В програмата на обучението са включени  изпълнение на задачи, характерни за многонационални операции – патрулиране, ескортиране, действия при контролен пост, действия при попадане на взривно устройство, медицинска евакуация.

Военнослужещите ще проведат обучение в стрелба с въоръжението на бойните машини и стрелковото оръжие на страните-участнички. Ще бъдат реализирани и съвместни хуманитарни проекти.

В рамките на съвместната подготовка в района на летище Крумово ще бъдат проведени дневни и нощни парашутни скокове.

Участници в обучението са военни формирования от Сухопътните войски на Република България, военнослужещи и техника от морската пехата на САЩ и части от Сухопътните войски на Република Сърбия. 

Ръководител на учението от българска страна е полковник Цветко  Червенков – началник на сектор в отдел „Бойна подготовка на войските” във военно формирование 22 450 – София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

ves666

преди 12 години

abe kva armia s prostitytki i pe*ali .

27

НЛО

преди 12 години

ТОВА СА ЧАСТ ОТ НАГЛИТЕ ЗА ОТВЛИЧАНИЯ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ГОЦЕ-ПЪРВАНОВ ПРИ СУХИ ТРЕНИРОВКИ.ПРАВИТЕЛСТВОТО ГИ ФИНАНСИРА А ТЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ Е САМОФИНАНСИРАТ ОТ ТРЕЗОРИТЕ И ПРЕВЕЖДАТ ПО ФОНДАЦИЙ.МЕЖДО ДРУГОТО СЕ ПРОДАВА СИСТЕМА НА СИКРЕТ СЕРВИС КОЯТО ВКЛЮЧВА ОБЛАЗВАНЕ И Е НЕВИДИМА ЗА ОКОЛНИТЕ В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ СТАНЕ ДОСТОЯНИЕ НА ЦРУ-МУСАТ -КГБ И СКОТЛАНД ЯРД И ТОГАВА ХОРАТА ЩЕ РАЗБЕРАТ КОЙ Е СОБСТВЕНИКА СТИГА ДА ДОКАЖЕ ПАТЕНТА.СРС НА МВР И ДАНС Е ГОЛА ВОДА И ТЕ ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ И СИ ТРАЯТ.

26

Великият Ибрикчия

преди 12 години

Отломка нищожна от някога славнта Българска армия.

fallback