Стоян Колев. Снимка: СДС Айтос
fallback

Стоян Колев ще бъде кандидатът на СДС за кмет на Айтос, съобщиха от местната организация на партията.

„Сините в Айтос отчитат, че Стоян Колев е най-подходящият кандидат, тъй като е с десни убеждения, млад, образован и успешен, със собствен бизнес“, се посочва в съобщението.

Колев ще бъде и водачът на листата на СДС на местните избори в Айтос.

39-годишният Стоян Колев е завършил Богословския факултет към Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

От 1992 година се занимава с частен бизнес – собственик е на хлебозавода в Айтос и на търговска верига за хранителни стоки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Observer

преди 12 години

Човекът има толкова много опит в това да управлява хора и фирми, да дава заплати, да отваря нови работни места, да обновява и всичко друго жизнено важно за каквото и да е- дали ще е предприятие, град или някакъв клуб, колкото другите общо нямат. Вярно, че не е много добър в това да отговаря на интересите на голяма част от "клечките" в града и не няма опит в строенето на пейки и люлки с неземна цена... което наистина както долу от общината казаха е ГОЛЯМ и НЕДОПУСТИМ МИНУС за кмет на град АЙТОС.

18

Радка Недкова

преди 13 години

Важна е работа на общината и отговорна. Не можем да я оставим на хора без опит и образование за нея. Ето например как добре се представи Евелин само дето малко на живот я удари момчето ама беше младо и му се живееше. Евгени човек от народа ама е най-успешния от всички кметове на Айтос с авторитет и достойнство два пъти Айтозлии на него Фъргаха и пак Той трябва да е. желая му успех и много пари. Да е жив и здрав да гледа какво е сътворил и предал на поколенията за Айтос. Оставам и на вас да кажете какво е направил за Айтос Евгени Стоянов ВГРАБЧЕВ. извинете *** ако имом грешка просто съм си забрела очилата в Общината

17

реалист

преди 13 години

евгени е идеалния кмет за Д П С наистина Айтозлии бягат а турците идат по 600 на година и след 4 год няма да има смисал да си пишем щото ........

fallback