19

Observer

преди 12 години

Човекът има толкова много опит в това да управлява хора и фирми, да дава заплати, да отваря нови работни места, да обновява и всичко друго жизнено важно за каквото и да е- дали ще е предприятие, град или някакъв клуб, колкото другите общо нямат. Вярно, че не е много добър в това да отговаря на интересите на голяма част от "клечките" в града и не няма опит в строенето на пейки и люлки с неземна цена... което наистина както долу от общината казаха е ГОЛЯМ и НЕДОПУСТИМ МИНУС за кмет на град АЙТОС.

18

Радка Недкова

преди 13 години

Важна е работа на общината и отговорна. Не можем да я оставим на хора без опит и образование за нея. Ето например как добре се представи Евелин само дето малко на живот я удари момчето ама беше младо и му се живееше. Евгени човек от народа ама е най-успешния от всички кметове на Айтос с авторитет и достойнство два пъти Айтозлии на него Фъргаха и пак Той трябва да е. желая му успех и много пари. Да е жив и здрав да гледа какво е сътворил и предал на поколенията за Айтос. Оставам и на вас да кажете какво е направил за Айтос Евгени Стоянов ВГРАБЧЕВ. извинете *** ако имом грешка просто съм си забрела очилата в Общината

17

реалист

преди 13 години

евгени е идеалния кмет за Д П С наистина Айтозлии бягат а турците идат по 600 на година и след 4 год няма да има смисал да си пишем щото ........

16

Берекет

преди 13 години

Можещ човек пък и вид има!На приказки е лесно - тоя крив, оня още по - злите езици съхнат. Четете Корана, Библията или каквото си изберете, че ми е жал да вислушам ругатните.

15

внук

преди 13 години

баба куна да не се прави на ***!

14

червен фес

преди 13 години

А май диписето збра чирвен кимет на еки пат.хош гелдим агент гоце,аферим врабчп ефенди

13

БИЗНЕСМЕН

преди 13 години

Стоян е мой бизнес партньор от години. Коректен, точен и отговорен. Подкрепям номинацията му за кмет. Забравяте, че той осигурява работа на 300 души във фирмите си. Дори само това е достойно за уважение в тази криза!

12

баба Куна

преди 13 години

завършил БОГОСЛОВСКИЯ факултет защото не са го приели никаде другаде а не е искал да влиза в казарма.

11

патриот

преди 13 години

Дайте да говорим Евгени Врабчев какво направи за нашия град? В продължение на 8 години обслужва интереса на 3-4 фирми .А дали има хотел на Сарафово питайте го?

10

патриот

преди 13 години

Този не го знам какъв ено в Айтос за 8години управление на врабчо 8 работни места не се откриха .

9

айтозлия

преди 13 години

не знам кой да си остане ама тоя е последният който става. кой го измисли???

8

turkey

преди 13 години

айтос нали беше пустиня защо ще става кмет на пустиня това го каза стоян колев искаме да имаме хипермаркети в айтос колев е кандидат защото няма да допусне хипермаркети неговите супермаркети перла ще умрат играят с дпс-айтос особенно с мафиота ружди хасан навремето сменял имената в мъглен сега най големия депесар в айтос врабчев да си остане

7

Анонимен

преди 13 години

abe to golemi biznesmeni ama kato im poiska6 podkrepa za ne6to izob6to ne te otrazqvat kato e golqm biznesmen za6to ne pomogne malko na akrobatite da gi sponsorira nali tezi deca sa gordosta na grada ni a te gorkite cqla zima trenirat na stud a sega i spaneto i qdeneto 6te si pla6tat na sastezaniqta sramota

6

вярващ

преди 13 години

E след като е завършил Богословие,този бизнесмен фарисей, защо не спазва Христовите наставления ***, продай всичкото си имане, раздай го на бедните и ела, та ме последвай.! Такива сребролюбиви търговци като този кандидатът за кмет, Христос ги прогонваше директо с камшик !

5

мале мале

преди 13 години

Този господин е обиколил всички партии. Тези платени новини взеха да ни омръзват. Това е бизнесменът, който му омръзна да си плаща на общински съветници, за да няма хиперматкет в Айтос. Човека иска да влезе директно в далаверата. Бизнесмените НЕ ТРЯБВА да се кандидатират за такива длъжности. Има явен конфликт на интереси! Този, ако стане кмет ще стане МНОГО, ама МНОГО лошо за една умираща община.

4

Sert

преди 13 години

МАртинчо евангелист, този богослов..обаче на СДС и Господ няма да им помогне, толкова са жалки..

3

Анонимен

преди 13 години

Много добре. Поне има някаква идеология, която изисква от него да бъде честен.Защото няма кой друг да иска от него да бъде честен, а това си е хубаво качество.

2

анонимен

преди 13 години

отново кандидат за кмет, ще спечели, защото и от ДПС го подкрепят, така мисля......не се наядоха............

1

Анонимен

преди 13 години

ONIA IVAN