Снимка: Булфото
fallback

Общо 28 шофьори са осъдили община Сливен през 2010 година заради нанесени материални щети по автомобилите им вследствие на лошо поддържана инфраструктура, сочи справка на Районния съд в града.

В сила вече са влезли 23 от 28-те дела, като по 9 от тях искът е изцяло уважен, а по 10 – частично.

Две дела са прекратени, а други две са прекратени заради плащане в хода на процеса.

Обжалвани са 5 дела, като едно от тях е върнато и е уважен предявеният иск.

Обикновено подобни дела намират решение за около година. Тенденцията за спечелване на дела срещу община Сливен заради дупките продължава и през 2011 година.

Адвокати, които вече имат спечелени дела за причинени щети на автомобили заради дупките в Сливен, съветват всеки пострадал да  търси правата си в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

777

преди 13 години

В нашия град ако почнем и ние , немам идея какво ще стане.Пътищата са толкова разбити че стават само за офроуд или бтр-и.Имаме си и ние огромни дупки по 30-40-50см.Преди можеха да се избягват но сега ако избенеш 1 скачаш в друга , избираш винаги по малката.Вчера съм дал 430лв за ремонт по предницата , боли но тва е да проклятието да си се родил в тая скапана държава.

9

аноним

преди 13 години

Не кметовете и не общините са ни виновни-виновни сме си че сме се родили в БГ.

8

Анонимен

преди 13 години

Явно сливналии са започнали да се пробуждат от летаргичния си мечешки сън! Града е превърнат в руини! Като се движиш по улиците имаш чувството, че току що са прекратени бомбандировките над града/да пази господ/.Отчаяние, безработица,разкопки и мръсотия са хванали града в желязна хватка и отърване като, че ли няма да има. Боже помогни ниииии! Молим те!

fallback