Момчето било отличник на класа. Снимка: Булфото
fallback

Деветокласник от ямболската Професионална гимназия по икономика е скочил от третия етаж през междучасието около 17.35 часа в петък. Това потвърдиха от учебното заведение и полицията.

Веднага момчето е откарано в Спешния център на ямболската болница в безсъзнание. Извършени са изследвания със скенер, проведени са консултации.

Към 20 часа снощи младежът е дошъл в съзнание и е приет в реанимация. Според директора на ямболската болница д-р Панайот Диманов момчето няма съществени наранявания, с изключение на оплаквания за болки в таза.

От учебното заведение потвърдиха за Dnes.bg, че има такъв инцидент. Деветокласникът бил отличник и отговорник на класа.

"Не знаем каква е причината за случилото се. В класната стая в междучасието по време на инцидента не е имало други ученици. Всички сме в шок", съобщи помощник-директорът Радост Белчева. Очаква се полицаи да разговарят с пострадалия за изясняване на случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

mariela

преди 13 години

Напушил? Ти май си много навътре с тези неща а ? Потресена съм от глупоста Ви! Колко още версии на едно човешко нещастие може да измислите? На кой са му нужни коментарите Ви? Напушен бил.. ако беше изследванията щяха да го покажат, а и вече щеше да е вписано в пресата, тъй като "те знаят всичко" .. Тук не е място за обиди и цинизми, така че *** се ще викаш на майка си, която те е възпитала да си толкова " учтив" :)

57

aman ot sirkadji ...

преди 13 години

ti poznavash li go , che da zn dali se e napushil be *** ?! :@ shi vi *** i nomerata

56

nqma zna4 ;)

преди 13 години

kvo da ne se zanimavame e nqkuf se napushil i sk04il tova dali 6te opsujdame ili ne si e na6a raota kuf si ti 4e da kazvash e*i se

fallback