Снимка: БГНЕС
fallback

Изтрещелият младеж от Пазарджик, който в сряда следобед успя за половин час да отреже ухото на баща си, да открадне кола, да убие агне и да се качи гол на електрически стълб, продължава да е в тежко състояние в пазарджишката болница.

От лечебното заведение съобщиха за Dnes.bg, че 24-годишният Ангел Атанасов е с опасност за живота и е настанен в спешното отделение на изкуствено дишане.

Атанасов има тежки изгаряния по вътрешните органи и по кожата вследствие на удара от високо напрежение, след като се е покатерил на електрическия стълб.

От полицията обясняват поведението на 24-годишния младеж от ромски произход с това, че е бил под въздействието на наркотици.

Според съседи на младежа той от доста време приемал хероин.

Oще по темата

В четвъртък Ангел и баща му са претърпели операции, като много от техните роднини са дарили кръв.

Оказа се, че преди да направи всичките бели, Ангел си е отрязал и главичката на пениса. След тежка операция в болницата са успели да зашият двете части на половия му орган.

Сега лекарите чакат младежът да излезе от кома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Vldaiski

преди 13 години

Надпреварата е в ход Очаквайте репортажи и от други градове.

79

Славчо Тр.

преди 13 години

"Почина младият мъж, извършил за половин час десетина престъпления, след като си отряза пенисаМладият мъж, който си отряза пениса, а после и ухото на баща си, открадна автомобил, блъсна други два, опита да запали кошара и накрая се качи на електрически стълб с високо напрежение е починал тази сутрин в 7:15 ч. Това съобщи за ПАмедия директорът на МБАЛ-Пазарджик д-р Пенко Кацарски. Поради изричното настояване на роднините на починалия Ангел Атанасов не е направена аутопсия. "*** е пукнал!

78

!!

преди 13 години

Родители, ако държите да остареете и с двете си уши, следете децата си от малки !

fallback