80

Vldaiski

преди 13 години

Надпреварата е в ход Очаквайте репортажи и от други градове.

79

Славчо Тр.

преди 13 години

"Почина младият мъж, извършил за половин час десетина престъпления, след като си отряза пенисаМладият мъж, който си отряза пениса, а после и ухото на баща си, открадна автомобил, блъсна други два, опита да запали кошара и накрая се качи на електрически стълб с високо напрежение е починал тази сутрин в 7:15 ч. Това съобщи за ПАмедия директорът на МБАЛ-Пазарджик д-р Пенко Кацарски. Поради изричното настояване на роднините на починалия Ангел Атанасов не е направена аутопсия. "*** е пукнал!

78

!!

преди 13 години

Родители, ако държите да остареете и с двете си уши, следете децата си от малки !

77

Анонимен

преди 13 години

Починал е, вярно е.

76

Анонимен

преди 13 години

Мда.. починал е.

75

Сиси

преди 13 години

***,***,НАВСЯКЪДЕ ***.Те съдят Българите в чужбина.Рушат всичко и в крайна сметка Закона е на тяхна страна.Настаняват се съдето могат да крадат и общините да се грижат за тях. Да бяха си намерили работа, да си живееха мирно и тихо - никой нямаше да ги закача. Едно трябва да се направи- да се изнесат вън от страната, да ги възпитават вън и културни да ги върнат у нас.А поредния *** дано да умре.Че и за донор не става.

74

истината

преди 13 години

умрял е.......хайде ....край на обсъждането......

73

Heinrich

преди 13 години

***...

72

Сам

преди 13 години

Отново БЪЛГАРСКИ парички отиват за лечение на пореден ***.А на баща ми на 90 години му искат да си заплати лечението.Той цял живот е плащал на тая държава.Но не го лекуват безплатно, независимо от ниската му пенсия.Безочливо му казват, че децата му да помогнат.А за *** - пари, лекарства, грижи - бол.

71

bros

преди 13 години

Стига, бе, хора, не съм мангофил, но това си е трагедия. Мъж да посегне на най-мъжкото в себе си, също на родител, разберете, че трябва да има доста зла причина! Той си имал жена и деца, спорадично се хващал да работи, не е бил от крадливите.. Поинтересувайте се малко!Истинските *** са инвестор, дето решиха да турят още мерудия на драмата - *** на пениса, аа, а може ли и снимка, ехаа, *** мноо малко кръв, а останалата част, ствола, може ли и него???И снимка на линейка на б."Лозенец"

70

пълна некомпетентнос

преди 13 години

Може да е бил АБСТИНЕНТЕН, но не и под въздействието на хероина в момента, тоест бил е не дрогиран с хероин, а в състояние на остър наркотичен (хероинов) глад.

69

Анонимен

преди 13 години

ebahti nie davame paritye sim za *** narkomani vmesto da pomognem na b1lgarskite deca

68

!!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Въобще не ми пука за *** - да мре. Просто отбелязах, че и средствата, хвърлени за твоето "образование", са пари на вятъра. И тъй като са повече от средствата, отишли за лечението на наркоманчето, много повече ме боли за тях, полуграмотни ми приятелю ;)

67

@@@@@@@@@@

преди 13 години

ДО !!!!!!!!!!!!-ПОЧВАЙ ДА ПЛАЧЕШ.САМО ТИ МНОГО СЪЖАЛЯВАШЕ ЗА ТОЗИ ***. ТИ БЕШЕ СЪГЛАСЕН С НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ ДА ГО ЛЕКУВАТ.МАЙ И ТИ НЕ ВНАСЯШ НИЩО В БЮДЖЕТА И ЧАКАШ КАТО ГАДНИТЕ РОМИ.МНОГО ПРАВИЛНО ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА

66

о

преди 13 години

сАбуди да се чете сЪбуди

65

o

преди 13 години

ще запаля една свещичка за него, да не се сабуди повече

64

G

преди 13 години

Тези "изтрещели" заглавия за реклама ли ги пишете, а ? И интересно наистина как хероинов наркоман ще е толкова енергичен... Това ли ви прави сензацията?

63

Анонимен

преди 13 години

а сега кой ще плати сметката на E.ON за тока, дето е минал през него като го друсал на стълба?

62

....

преди 13 години

*** е умрял към 10 часа тази сутрин!Господ си знае работата :)!

61

Пич

преди 13 години

Да бе, сигурно е бил дрогиран точно пък с хеорин. Това някоя сестра в кварталната поликлиника ли го каза ?! Някой журналист виждал ли е дрогиран с хероин човек ?! Хероинът като цяло отпуска, успокоява, по-скоро човек ще заспи, отколкото да буйства като ненормален по улиците. Винаги някой бърза да пуска невероятни "новини".