Студентката Ширин Мустафова с пукнатина на челото. Снимка: БГНЕС
fallback

Полицаи пребиха семейство в Кърджали малко преди полунощ в петък, съобщи БГНЕС.

В събота сутринта се оказало, че е „станала грешка“ – объркали са адреса.  

Четирима цивилни полицаи нахлули в дома на Айсел Мустафова, пребили семейството и техен гост от Турция.

Бащата Сабахатин Мустафов и синът Кадир били прибрани в полицията, а след това освободени.

С наранявания е дъщерята Ширин - момичето е с пукнатина на челото, днес се явило на поредния си изпит в Пловдивския университет, но не било в състояние да говори и се отказало.

Пострадалите съпрузи са бивши полицейски служители и са подали жалба до всички институции.

В понеделник министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов съобщи, че при специализирана операция срещу проституцията в Кърджали полицейските служители сбъркали адреса.

Цветанов бил запознат със случая и е разпоредил проверка дали полицаите са превишили правата си.

Oще по темата

Вътрешният министър се извини чрез медиите на пострадалите и каза, че ще им се обади лично по телефона, за да им съобщи за назначената проверка.

Семейството е в шок от случилото се, още повече, че полицаите си позволили да опрат дуло на пистолет в главата на Айсел и да насочат оръжие към мъжа й. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

984

Анонимен

преди 13 години

Поръчването на *** НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ според НПК! Престъпление е сводничеството, т.е. склоняване към просититуция. А случая, ако въобще е имало поръчка на ***, не е такъв! така че оправданието на Цецко е тъпо.

983

ченге

преди 13 години

така е полицията е пребила грешния човек а ако беше претрепала от бой правилния човек въобще нямаше да има репортажи. така че си пейте извратената песен на Веско Маринов" Родната полиция ни пази..."

982

skin

преди 13 години

do komentar 603 : vladqli ste tova e minalo sega 6te vi klecame i 6te vi pliuem m**eti takiva , samo na 6ampoan stavat takiva kato teb smy4at k**a i se molqt da priklu4i *** takava kvi zatvori trqbva policiq da doide u vas da vidi6 kak biqt da ti pikaqt na liceto i da ti zapalat doma

fallback