Манчо Панюков. Снимка: mvr.bg
fallback

Полицията е задържала Манчо Панюков, който уби двете си деца снощи и запали къщата, в която живее в с. Осиково, съобщиха от МВР.

Той е задържан след щателно претърсване къща по къща в село Скребатно, Гоцеделчевско.

Хванат е в къща в покрайнините на селото и отведен в полицейския участък в Гоце Делчев.

След като бе обявен за национално издирване, полицаи от Гоце Дeлчев предприеха щателно претърсване на района, включително и на всички къщи и постройки в селото.

Безумната кървава трагедия се разигра снощи в гоцеделчевското село Осиково. Манчо Панюков уби двете си деца и подпали семейния дом в Осиково. При пожара пострадаха 5-има души, чийто живот е в опасност.

Напоследък Панюков бил отчаян. Имал е дългове към различни лица, както и чести проблеми в семейството.

"Преди два дни са имали спор жената и мъжът, убил децата в Гоце Делчев. Съпругата се прибрала в село Осиково. Убиецът тръгнал след нея, тъй като тя не се прибрала в къщата на баща си", съобщи кметът на село Осиково Митко Дедьов.

Снощи в 20,30 часа двете деца са били в компютърната игрална зала. Бащата ги е закарал в къщата. После е залял коридора с бензин и е отворил стаята, в която били съпругата, тъщата, бащата и лелите на съпругата му.

Запалил бензина и взел децата.

На 10 метра от къщата убил едното си дете. По-голямото успяло да се изплъзне от ръцете му и побягнало. В центъра на селото той го настигнал и му отрязал главата.

Панюков беше обявен за издирване, а полицията разпространи снимката му. Той беше видян от местни хора, след като МВР пусна негова снимка и описание. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

ван

преди 15 години

Аве дзифт ти си пълен !!! Абсолютен, сигурно си на 25 години ама говориш за комунизма кво било и кой кога ходел на училище. Ти си пълен честно! През ТАТОВО време ромите, турците и помаците дори ги приемаха по - лесно в университетите и ги разселваха сред българите да ги култивират. Ама ти сигурно си от някое село и не си имал поглед над големите градове където има университети и големи смесени квартали карай селски пиш и си простотиите и "Блекем" някой ти се върже.

93

sahara nr

преди 15 години

deteubiecat ne e miusiulmanin ne e i hristianin a nevernik niama strah ot boga i varshi kakvoto si poiska. ne e vajno kakav si etnos ili kakva religia izpalniavash a kakvo sarce nosish.

92

дзифт

преди 15 години

Всичко е на лице.Това е точния израз на отношенията между различните нации в България.Баща българин + майка мохамеданка = убити деца.Това е съвременния Кочо Честименски закърмен в ГЕРБ и повлиян от изцепките на бат Бойко.Ето ви резултати.Това насаждане на нетърпимост меду нациите не е от днес.По времето на Живков ромите и турците не ги искаха на училище,докато за другите беше задължително,даже имаше глоби.Как тезе хора да се развиват?Необразован човек лесно се управлява,лесно се манипулира и носи отговорността за всички престъпления на образованите му сънародници.Кога най-сетне ще погледнем истината в очите и ще спрем да си заравяме главата в пясъка.Но това е България - страната на апсурдите.Прочетох доста коментари тук.Има доста "националистически" изказвания.Това си е чиста доза нетърпимост към нациите.Докото има такива хора и исказвания в такъв стил,ще има още бащи да колят децата си и да затриват цели семейства за да запазят богоизбраната нация(която за да се запази се осеменява инвитро със семе от Дания).

fallback