Новото возило на кмета на Цар Калоян ще изглежда така. Снимка: Булфото
fallback

Кметът на разградската община Цар Калоян - Ахмед Реджебов, си поръча джип „Шевролет“ чрез търг.

Луксозното возило трябва да смени стария служебен автомобил на градоначалника на общината, която пострада от поройните дъждове през август 2007.

„Колата е за г-н Ахмед Реджебов. Ще я купуваме на лизинг“, потвърди Илия Илиев от общинската управа в градчето пред БГНЕС.

Според него нямало нищо лошо в това кметът да се вози в нов джип.

Базовата цена на новия автомобил започва от 46 000 лв.

Лизингът е за срок от 24 месеца, като община Цар Калоян първоначално може да си позволи да плати само 30 процента от цената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

преди 15 години

Абе, чоджум, какъв турчин си от Доспат е ясно - там сте само помаци, ама се правите на по-турци от мюфтията. Да ти обясня проблема с кмета - цялото градче е в купчини кал по улиците, има сума ти повредени къщи, но с парите от държавата разполагат само активистите от ДПС. Затова се дразнят хората , така е и с язовирите, които преляха и издавиха хората там - в ръцете на ДПС- мафиот са и досега се предлага жива риба и при следващ потоп нещата пак ще се повторят. Затова хората казват: Въшката като се наяде, излиза на челото. Такива са хората на Доган.

51

hate

преди 15 години

1.tova na snimkata ne e chevy2.novinata e bezsmislena-vsi4ki si kupuvat,osobeno kmetovete i politicite s darjavni pari3.podobni izmamnici trqbva da se izbivat4. vsi4ki turci i ***-ili da se zatvorqt da rabotqt po fabrikite i da im se zabrani da izlizat ot tam, ili van ot Bulgaria!!!

50

Amet...;-00

преди 15 години

Аз имам стария модел и е перфектен.Правих съревнование с един Нисан PATROL и го оставих в едни лозя затънал до уши....Новия модел"НИВА" е като сандък.....;-))

fallback