52

преди 15 години

Абе, чоджум, какъв турчин си от Доспат е ясно - там сте само помаци, ама се правите на по-турци от мюфтията. Да ти обясня проблема с кмета - цялото градче е в купчини кал по улиците, има сума ти повредени къщи, но с парите от държавата разполагат само активистите от ДПС. Затова се дразнят хората , така е и с язовирите, които преляха и издавиха хората там - в ръцете на ДПС- мафиот са и досега се предлага жива риба и при следващ потоп нещата пак ще се повторят. Затова хората казват: Въшката като се наяде, излиза на челото. Такива са хората на Доган.

51

hate

преди 15 години

1.tova na snimkata ne e chevy2.novinata e bezsmislena-vsi4ki si kupuvat,osobeno kmetovete i politicite s darjavni pari3.podobni izmamnici trqbva da se izbivat4. vsi4ki turci i ***-ili da se zatvorqt da rabotqt po fabrikite i da im se zabrani da izlizat ot tam, ili van ot Bulgaria!!!

50

Amet...;-00

преди 15 години

Аз имам стария модел и е перфектен.Правих съревнование с един Нисан PATROL и го оставих в едни лозя затънал до уши....Новия модел"НИВА" е като сандък.....;-))

49

преди 15 години

kmeta na botevgrad si kara bmv x5 platen e parite na danakoplatsite 150 000 leva smart za takiva

48

преди 15 години

егати за една джипка ли се разфучахте? шеви каптива е може би най-евтиния сув! дори катаджиите в софия имат точно такава! вижте го бат Бо, ами той се движи с цял кордон /или цирк се пише?/. все пак това е служебна кола за 45-50х. лв. която ще се ползва не малко време. като се замисля по-евтини са само румънските и чешките колички!

47

pantudi

преди 15 години

imam neveroqten klip na lada niva 2008g. dulgata baza..stava vapros za edin prehod v troqnskiq balkan..kadeto hvalenata ot teb marka uvisna na edna izdatina po 4erniq put..za6toto ne e is4islen centara na tejesta..ako otide toq klip v youtube krai s LADA NIVA :0 :)

46

Александър Лазаров

преди 15 години

"Новото возило на кмета на Цар Калоян ще изглежда така"Ама като гледам, какво ПОРШЕ КАЙЕН сте сложили и поизрязали, поне да не му се виждаше емблемката на джантата... Нали е Шевролет?! Между Шевролет и Порш - един океан разлика... ОПИТВАТЕ СЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ХОРАТА ПО ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ... ГОЛЕМИ СТЕ МИЗЕРНИЦИ ДНЕС.БГ

45

преди 15 години

mi da si poru4a i qhta da e gotov kato se navodni seloto pak ;)

44

преди 15 години

Поздрави на всички жители на Цар Калоян туко що с вашите пари кмета си купи нова джипка... Вие си знаете да ли я заслужава...

43

rasist

преди 15 години

kolelo mu daite na mizernika

42

Rumi

преди 15 години

ахмедовци ли сте, мехмедовци ли, асанчовци и хасанчовци..........един автомат да имам ще ви залича от лицето на земята. Искате да ни направите турска колония за да ви е свободен пътя към Европа....гадна твар такава.......

41

преди 15 години

Това на снимката е Порше Кайен

40

dasf

преди 15 години

Добре, че не е кмет на Ню Йорк - тогава щеше да се поръча совалка.

39

преди 15 години

Ej,rezak, "pluvali" 6te kazvash v skapanoto si rodopsko selo, do kade stignahme - nau4iha se ve4e i mangaltie da vzlizat po formute

38

Rokeriikata

преди 15 години

Абе резан, я си ходи там от където си щото ще ти се види тесен света ако те срещна някъде!!!Ограбихте хубавата ни България!Шавриолети ще ми кара, а хората по Родопите не са виждали мобилен телефон и си събират стотинките!А за тия, които не ми вярват - разходете се по родопските селца и ще видите за какво става въпрос!

37

DR.SNUGGLES

преди 15 години

Мехмед няма никакво право да коментира българите ,защото ако не му харесва да си ходи в България ,а това че аз на месец плащам данък 300 лв. и смотаните турци си взимат луксозни автомобили говори само едно -Вие сте ***!Знам ,че има и работливи от вас -така че:"Марш на тютюна!"

36

Иво

преди 15 години

Хубаво, че искате да онагледите що е туй джип Шевролет но:1. на снимката е Порше Кайен, при това хамериканската версия;2.не се казва джип а SUV (каойто не знае има Гугъл). Джип е отделна марка.Що не се консултирате с колегите си от авто, дет е горе на лентата?

35

az

преди 15 години

Скъпи съгражданино. Кметът има представителни функции, но може да купи и нещо по-евтино. Дали е българин от турски произход никой не коментира това. А основния проблем е, че след като общината е пострадала от наводненията миналата година, знаеш ли колко народ го е закъсал и кара само на каруци и има нужда от помощи. В същото време кметът си купува джип. Говоря че обикновените хора, без значение от тяхната религия мизерстват, а кметът си прави каквото си иска. Аман!!!

34

Djim

преди 15 години

E ама порядъчен дерибейййййййййййййййййййййййййй - сладур просто

33

преди 15 години

там в Цар Калоян и околните села се намира долината на широките ***.