Почистването започва в събота. Снимка: БГНЕС
fallback

Природозащитници от цялата страна организират кампания за почистване на морските плажове в края на активния летен сезон.

Като част от проекта "Повярвай в себе си, излез навън", Сдружение за алтернативни спортове „Баланс" и Община Варна ще почистват плажната ивица в местност Паша дере и Черноморец- на 10 км южно от  Варна.

Осигурени са чували за боклук, ръкавици, вода, храна и извозване на събраните отпадъци.

На мястото ще има лагер за палатки и отдих.

Почистването започва в събота, 6 септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

16 годишна

преди 15 години

Ако живях в някой черноморски град,с удоволствие бих помогнала за почистването на плажовете ... От година на година забелязвам,че стават все по-мръсни и мръсни ..за жалост.

7

ели

преди 15 години

Ако ние не си помогнем никой друг няма да ни помогне.Това да се почистват плажовете е добра идея,но не само плажовете имат нужда.Просто във всички градове трябва да се помисли за почисването на улиците и около блоковите пространства и да се създаде закон с който да се глобяват хората замърсяващи околната среда.В момента околоблоковите пространства и улиците се почистват от хора които получават социални помощи.По добре околоблоковите пространства да се чистят от живущите а другите хора да се грижат за чистотата на улицата и да им бъде дадено право да глобяват.Защото примерно събота и неделя като си почистил около блока в който живееш едва ли в понеделник ще си изхвърлиш опаковката от закуската на улицата.Да разпределят хората по райони и те да си следят кофите за смет които са на улицата и да не се позволява да се препълнят и тогава може би нещата ще изглеждат по приемливи

6

Ra6o

преди 15 години

ЕДНИ *** ЦАПАТ после чакат други да им почистят без пари за могат другата година пак да нацапат хубаво !!! абе... ЛАЙ-нариииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

fallback