8

16 годишна

преди 15 години

Ако живях в някой черноморски град,с удоволствие бих помогнала за почистването на плажовете ... От година на година забелязвам,че стават все по-мръсни и мръсни ..за жалост.

7

ели

преди 15 години

Ако ние не си помогнем никой друг няма да ни помогне.Това да се почистват плажовете е добра идея,но не само плажовете имат нужда.Просто във всички градове трябва да се помисли за почисването на улиците и около блоковите пространства и да се създаде закон с който да се глобяват хората замърсяващи околната среда.В момента околоблоковите пространства и улиците се почистват от хора които получават социални помощи.По добре околоблоковите пространства да се чистят от живущите а другите хора да се грижат за чистотата на улицата и да им бъде дадено право да глобяват.Защото примерно събота и неделя като си почистил около блока в който живееш едва ли в понеделник ще си изхвърлиш опаковката от закуската на улицата.Да разпределят хората по райони и те да си следят кофите за смет които са на улицата и да не се позволява да се препълнят и тогава може би нещата ще изглеждат по приемливи

6

Ra6o

преди 15 години

ЕДНИ *** ЦАПАТ после чакат други да им почистят без пари за могат другата година пак да нацапат хубаво !!! абе... ЛАЙ-нариииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

5

преди 15 години

хайде по примера на еколозите, всички кучезащитници от утре с по една лопатка и кофичка и да събират изпражненията на песовете

4

netakabe

преди 15 години

Темата, за жалост не предизвиква нормалния порой от люти закани и сочни коментарии.Дали е така, защото повечето българи са приели, че заобиколеният с *** пейзааж е важна част от живота и разделянето на *** не е за "бедни" хора. Защото съдейки по *** на варненци, никак не са бедни.Помните ли хубавите контейнери на ЕКОПАК? Изчезнаха и ги замениха с метални, никой не ги ползваше по предназначение.А за акцията - ако някой знае дали има някакъж транспорт то местото, нека да пусне един пост тук.Благодаря предварително.Хубав и слънчев ден на малцината, заинтересувани от темата.

3

An

преди 15 години

Във Варна е същата история, Лидис. Не мога да си представя, как с чиста съвест някой ще си изхвърли мизериите пред вкъщи и ще му е добре да живее и да спи спокойно?!? Нулево желание за чистота и естетика! Бррр, гнусно е да нямаш желание да поддържаш чисто. А относно общината - те от години ми обясняват, че са с вързани ръце и единствения начин да изискаш да ни се оправдаят данъците е да се обадиш на 668 295 /тел. е на Еко контрол в Община Варна/ и да подадеш оплакване. Дамите, които работят там реагират веднага, според възможностите си, които има са дадени от самата община и от нас самите(за това би трябвало да се потрудим, граждани, и да им развържем ръцете), за да могат да си вършат работата, както трябва). Хора, звънете, роптайте и не се примирявайте с мизерията! Трябва да потрудим заедно, за да ни е хубаво!"..лизците нека си броят",както казваш, а ние пък нека да си свършим нашата работата, какво ще кажеш?

2

лидис

преди 15 години

Я идете да видите как жителите на кв,Черно море в Несебър са заринати с *** на купове Живеят без кофи за *** .Директно изхвърлят найлоновите пликчета с отпадъци пред входовете на блоковете. Купчини ,бунища ,смрад и безхаберие на 300 м от плажа !А съвет Несебър събира данъци смет ! И всякакви подобни общински екстри !!!Еколозите български са звездобройци ! Да не кажа ....лизци !

1

An

преди 15 години

Там съм! Току ми писна сама, или с помощта на чужденци(как така тях не ги е срам...!?!) да прибирам след разни загубеняци(хей, много сте, ей!), които си мислят, че феи минават след тях! Варненци, хайде! Да покажем, че не сме мърлячи и простаци, а можем и да се грижим за красотата на Варна!