Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 400 г чоризо
  • 300 г кафяви или бели печурки, може и микс
  • ½ ч.л. нарязан пресен розмарин – по желание
  • 1 с. л. пресни листа от мащерка - наситнени

Приготвяне:

  • Нарежете чоризото на филийки.
  • Загрейте дълбок тиган и го сложете.
  • Гответе, като бъркате от време на време.
  • Гъбите се нарязват на фини резени.
  • Добавят се към чоризото.
  • Добавете подправките и разбъркайте.
  • Гответе докато саламът стане златистокафяв, а гъбите се сотират.
  • Сервирайте и се насладете на това вкусно хапване.

По идея от tasty.com

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 1 час

Хубу, ама откъде да го купиме, че 99% е ... не е за лична консумация ...

16

Анонимен

преди 1 час

До ЧориСо! - Ok ...

15

Анонимна

преди 4 часа

А аз мислех да хапна свински уши в ***, за да си набавя колаген. :))

fallback