17

Анонимен

преди 1 час

Хубу, ама откъде да го купиме, че 99% е ... не е за лична консумация ...

16

Анонимен

преди 1 час

До ЧориСо! - Ok ...

15

Анонимна

преди 4 часа

А аз мислех да хапна свински уши в ***, за да си набавя колаген. :))

14

Фед Красивия

преди 4 часа

Кога ще има рецепта за Горнооряховски Суджук?

13

ЧориСо!

преди 5 часа

В испанския език или както е оригинално КАСТИЛИСКИ з няма!!!

12

Анна

преди 5 часа

Ако е оригинално "чирозо"е вкусен салам.

11

Анна

преди 5 часа

До Анонимен 1 Защото е испанска марка.

10

Анонимен

преди 6 часа

Как може да си цапате тигана с такава мpъсотия и след това тая мpъсотия да я ядете?

9

:/

преди 6 часа

Ужасна мазнотия. Погледнах снимката и ми се отяде месо за месец напред.

8

Анонимен

преди 6 часа

Става дума за думата "***" или "***"

7

Анонимен

преди 6 часа

Нещо

6

хахахха

преди 6 часа

"Нарежете чоризото на филийки". Как се реже салам на филийки бе... хахаха

5

Анонимен

преди 6 часа

ТакиваНЕЩА не ям! Продавачите на такъв салам сами да си го ядат! Понеже думата ..........."н е щ а" е забранена повече да се използва и не можеш да напишеш "Такива неща не ям - ТакиваНЕЩА не ям" може да си го натикате в .... оная работа тоя салам заедно с рецептата!

4

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 1 - Според мен, защото повечето днес не знаят, какво е бабек.

3

Анонимен

преди 6 часа

Първо си нарежете всичко и тогава пускайте тигана. Пуснете гъбите в отделен тиган, на слаб огън за няколко минути, да си пуснат водичката. В друг тиган, на среден огърн, сложете мнооого малък слой олио, сложете шайбите с чижрижото и запечете за около 30-60 секунди, като върите, докато почне да има лек. загар. Добавете малко маслко, като не го смествате веднага с чиризото, ами добавята подправките, да се напоят с маслото и тогава объкватае. Смесете с гъбите, без водата.

2

Анонимен

преди 6 часа

Такива *** не ям! Продавачите на такъв салам сами да си го ядат!

1

Анонимен

преди 6 часа

И защо на бабека му викаве чирозо...Ееех умрели българино, що се срамиш да се наречеш българин