ТакиваНЕЩА не ям! Продавачите на такъв салам сами да си го ядат! Понеже думата ..........."н е щ а" е забранена повече да се използва и не можеш да напишеш "Такива неща не ям - ТакиваНЕЩА не ям" може да си го натикате в .... оная работа тоя салам заедно с рецептата!
Първо си нарежете всичко и тогава пускайте тигана. Пуснете гъбите в отделен тиган, на слаб огън за няколко минути, да си пуснат водичката. В друг тиган, на среден огърн, сложете мнооого малък слой олио, сложете шайбите с чижрижото и запечете за около 30-60 секунди, като върите, докато почне да има лек. загар. Добавете малко маслко, като не го смествате веднага с чиризото, ами добавята подправките, да се напоят с маслото и тогава объкватае. Смесете с гъбите, без водата.
И защо на бабека му викаве чирозо...Ееех умрели българино, що се срамиш да се наречеш българин
Рецептата Dnes: Чоризо с гъби и подправки