Снимка: LAP.BG
fallback

Лудогорец победи с минималното 1:0 като гост Славия в отложен мач от втория кръг от Първа лига. Шампионите излязоха на първо място в класирането с актив от 19 точки, колкото има и Левски, но разградчани победиха "сините" в директния мач по-рано през сезона.

След близо четвърт час игра Квадво Дуа отправи шут от движение, но Светослав Вуцов спаси.
Капитанът на "белите" Галин Иванов стреля коварно в 19-ата минута, но топката премина покрай десния страничен стълб на вратата, пазена от Сердио Падт.

Четири минути по-късно Франсиско Гомес центрира от фал в наказателното поле на домакините, където Ивайло Чочев би с глава, но изпрати топката над напречната греда в аут.
В 25-ата минута Карл Фабиен имаше възможност да открие резултата, но шутира в аут.

Лудогорец поведе в резултата в 32-ата минута, а Рик Джонатан вкара красиво попадение. Бразилецът се възползва от няколко последователни неточности в защитата на столичани и с удар извън наказателното поле изпрати кълбото в горния ляв ъгъл на вратата.

Рик Джонатан получи повече пространство в 51-ата минута и отправи неточен удар от дистанция.
"Белите" отговориха с далечен удар на капитана Галин Иванов в 58-ата минута, а близо четвърт час преди края на редовното време Оливие Вердон отново би неточно.

В 85-ата минута Ертан Томбак центрира към Мартин Георгиев и с глава защитникът стреля в аут.
Пет минути след това влезлият като резерва Куентин Зеедорф отби топката пред голлинията след удар с глава на Диниш Алмейда, дошъл след центриране от ъглов удар.

Славия остава без победа в четири поредни мача и е с актив от само 8 точки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 22 часа

Това си беше съвсем очаквано, Славия да легна на Лудогорец и да се натегне максимално срещу Левски.

4

Краси

преди 1 ден

До АнонименВажното е чернокожите българи от Лудогорец да печелят!

3

КОЗМИН Ч.К МОЦИ.

преди 1 ден

ЧЕРВЕНИТЕ РУМЪНСКИ КУЧЕТА са ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД проект на Тодор Живков и Бойко Борисов с подкрепата на ЦРУ и ДЖОРДЖ СОРОС...................ФУТБОЛИСТ ОТ РУМЪНСКИТЕ ЧЕРВЕНИ КУЧЕТА ПИЧЕЛИ ЗЛАТНАТА ТОПКА В ЕВРОПА и вече пред свършеният факт че ПИЧЕЛИЛ онези двамата уволнените Блатер и Платини му отнемат Златната топка БЕЗ поне Публично да са събрали нужните доказателства

fallback