Снимка: Lap.bg

ЦСКА 1948 отпадна от Лигата на конференциите. В мач-реванш от третия квалификационен кръг на турнира "червените" паднаха с 0:4 след продължения срещу Пафос.

В редовното време българският отбор загуби драматично с 0:1 след попадение, реализирано дълбоко в допълнителното време, след като първият мач завърши с успех 2:1 за ЦСКА 1948.

В допълнителните седем минути на двубоя ЦСКА 1948 се бранеше умело, но секунди преди края на продължението Пафос достигна до попадение. Жажа остана сам срещу Маринов, който изби първия удар, но при добавката на Дерик Лукарсен се ориентира най-добре в суматохата и промуши топката в мрежата, след което Пафос драматично поведе с 1:0.

В 93-ата минута Жажа проби в наказателното поле на "червените" и шутира, но вратарят Маринов отби шута му. Секунди по-късно Жажа пак навлезе в наказателното поле и би неспасяемо по диагонала, покачвайки резултата на 2:0.

Пет минути след това Андерсон се възползва от асистенция на Жоао Кореа и с удар отблизо реализира третото попадение във вратата на ЦСКА 1948.

В 117-ата минута Реян Даскалов си отбеляза автогол при опит да изчисти топката при центриране в наказатерното поле.

Всичко за срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase