Снимка: Lap.bg
fallback

Левски записа мечтан старт в първенството, като се наложи като гост над Локомотив (София) с 6:1. Отборът на Станислав Генчев показа и характер, като направи пълен обрат, след като позволи да изостане в резултата.

Почти всички попадения паднаха преди почивката, като Анте Аралица изведе Локомотив напред, Алекс Колев изравни, Алдаир изведе гостите напред, а Джавад Ел Джемили с две попадения реши всичко.

В добавеното време на мача Карлос Охене и Мустафа Сангаре отбелязаха дебютните си попадения за тима. Така при успеха петима футболисти на Левски вкараха първите си голове за отбора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Главчев vs Разград

преди 1 месец

ЦИРКА ЦСКА тире София ЗАГРЯВА с разгромна победа на ЛЕВСКИ СОФИЯ срещу Локомотив София на принципа И ВЪЛКЪТ СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО за УГОВОРЕН мач срещу Лудогорец......................... Цитирам интервю на Христо Стоичков от началото на 2024:"Българският народ сам самичък си е виновен че ние спортистите и престъпниците го управляваме".......................по късно интервю на Христо Стоичков:"Много добър стар приятел съм с бащата на Гонзо а самият Гонзо тренираше в моята на Стоичков школа"

7

ябадабаду

преди 1 месец

Те са свикнали ( Уефски) на умряло куче нож да вадят

6

Шиши

преди 1 месец

Благодарение на шиши лиценза беше спасен, защото ние не плащахме нищо, защото не обичаме да плащаме! Благодариме големи шиши

fallback