Снимка Инстаграм
fallback

Английският футболен отбор се класира за финала на Европейското първенство, след като победи с 2:1 Холандия в полуфинален мач, благодарение на головете на Кейн и Оли Уоткинс.

Нидерландците поведоха след красив гол на Симонс. Всичко обаче се промени в 18-ата минута, когато Англия получи дузпа. Съдията Феликс Цвайер, след намесата на VAR, реши да отсъди 11-метров наказателен удар и решението му беше поставено под съмнение от мнозина.

Освен това в социалните мрежи се появи видео, което показва, че при същата акция, малко преди топката да стигне до Кейн, Букайо Сака играе с ръка в наказателното поле. Нито реферът, нито ВАР видяха това, но дузпата беше отсъдена за препречване срещу Кейн от Дъмфрис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 1 месец

Това Евро стана като Евровизията......нямаше нищо истинско в него!

26

Анонимен

преди 1 месец

Холанците са могли да искат ВАР за ръката.

25

Троя до 4

преди 1 месец

Ако преди това съдиите не се погрижат добре и разплачат испанците. Вече нищо не може да ме учуди. Когато топката щеше да отнесе ръката на Кукурешко, няма ВАР, няма кереч, няма повторения. За англичаните няма проблем. Ако трябваше щяха да ги накарат да преиграят ситуацията! А и съдията за малко да постави нов св рекорд на 60м спринт!

fallback