27

Анонимен

преди 1 месец

Това Евро стана като Евровизията......нямаше нищо истинско в него!

26

Анонимен

преди 1 месец

Холанците са могли да искат ВАР за ръката.

25

Троя до 4

преди 1 месец

Ако преди това съдиите не се погрижат добре и разплачат испанците. Вече нищо не може да ме учуди. Когато топката щеше да отнесе ръката на Кукурешко, няма ВАР, няма кереч, няма повторения. За англичаните няма проблем. Ако трябваше щяха да ги накарат да преиграят ситуацията! А и съдията за малко да постави нов св рекорд на 60м спринт!

24

Испанската

преди 1 месец

Армада срещу флота на адмирал Нелсън

23

Анонимен

преди 1 месец

за Сака не знам, но за дузпата срещу Нидерландия видях как реферът спринтираше към монитора като Юсеин Болт...даже и някои от играчите не разбраха за кво се затърча като Сина на вятъра...

22

УЕФА -боза

преди 1 месец

Много куцо европейско от към живо предаване , повторения, ВАР и съдийство. Повечето мачове ги реши сам съдията според това кой е спонсора и поръчителя. Повечето съдий дори са били осъждани и наказвани за курупция преди. УЕФА МАФИЯ!!!

21

аха

преди 1 месец

Нидерландците полегнаха на англичаните. С такова усещане останах, нямаше я играта от предните срещи, направо ги беше страх да не вкарат случайно гол. Съдията също удари едно рамо. Може да е решено на високо ниво да им дадат това европейско. За малко самочувствие посред кризата. Както подпират от време на време украинците на различни мероприятия. Нещо такова.

20

Анонимен

преди 1 месец

От африканско първенство в Европа, толкова.

19

Анонимен

преди 1 месец

Съдиите здраво подпираха англичаните тоя мач, а холандците се разконцентрираха и вместо да играят отидоха да спорят със съдията.

18

Анонимен

преди 1 месец

Англичани всъщност означава "ангели", но на практика са подли юдео-ционисти!

17

до 10

преди 1 месец

До Анонимене ама тогава имаше още футбол - сега вече всичко е политика , бизнес и пари ! включително и футбола ....виждате че е дна голяма държава с мощна икономика като Германия бива ощетявана на голям турнир ....а за БГ не ми говори- нищо няма !

16

Анонимен

преди 1 месец

Имало е "неморална пропозиция" май!

15

Анонимен

преди 1 месец

Интересно ми е според какви критерии се дават или не дават дузпи на това първенство! Критерия май е печалбата на УЕФА ,телевизийните акули и бизнеса на организатора! Няма вече футбол! Има интереси!

14

Марадона

преди 1 месец

Ако е имало ръка това е било Божията ръка!

13

Анонимен

преди 1 месец

до 10 И за капак ни сложиха оня френски скааапаняк на полуфинала с Италия за да си отмъсти за гола на Костадинов в последната минута където изхвърлихме Франция за световното. И го направи- не даде 10000% дузпа когато Костадинов шутира към италианския вратар, а Костакурта парира топката с ДВЕ ръце в наказателното на Италия. Стоичков вкарваше дузпата и ставаше 2:2 и оттам насетне не се знаеш нищо...

12

До 10

преди 1 месец

Да, а когато трябваше да бъде 2 даде 6 минути на англичаните, че да оцелеят срещу Словакия.

11

vs

преди 1 месец

По принци футболът днес е мъка, най-малкото защото 90 % от играещите са функционално неграмотни, но вместо да събират *** на хората, получават милиони! А ВАР се гледа или не се гледа! Имаже мач, в който истреляна топка към вратата директо удари играч на противника в ръката! Намаше ВАР, нямаше МАР! Обаче за англичаните има! НЕщастна работа!

10

Анонимен

преди 1 месец

Стоичков едно време каза колко пари е изгубил германския бизнес и колко бири не са се изпили,когато ние,една малка и бедна страна ги бихме на световното! Сега вече такива грешки не се допускат! А пропо,съдията даде продължение вчера само две минути!!!

9

до 3

преди 1 месец

явно и в УЕФА има някакви игри и зависимости иначе няма как да си обясним подобно съдийство на много от мачовете ....а Германия беше най-ощетения отбор на този турнир след като им отмениха 2 чисти гола срещу Швейацрия и Дания и после не им дадоха чиста дузпа срещу Испания ( който и беше най-интересният мач досега ) . навскъде има схеми просто у нас са МНОГО и са на много ниско ниво за съжаление ! иначе тази толерантност която демонстрират немците ще им изяде главата - тя вече им изяде де

8

Анонимен

преди 1 месец

Най голямата и щедра група на това първенство са англичаните и за да излязат сметките, англичаните с дискретната помощ на съдиите ги дотътриха до края на първенството! Бизнеса си е бизнес!