Снимка: БГНЕС
fallback

Звездата на българския футбол Христо Стоичков посети тренировката на френския национален отбор преди полуфинала на Евро 2024 срещу Испания днес от 22:00 часа на стадион "Алианц арена" в Мюнхен, информира БТА.

Единственият българин, който е носител на "Златна топка", се срещна и поговори с капитана на "петлите" Килиан Мбапе.

"Килиан Мбапе е бляскавото бъдеще на футбола! На "Алианц Арена" му пожелах да изиграе един от най-добрите си мачове в кариерата! Но да не забравя - срещу неговата Франция има изключителен отбор на Испания! Нека по-добрият победи! А ние ще се наслаждаваме на най-великата игра!", написа Стоичков в социалните мрежи.

Мбапе вече официално е футболист на "Реал" (Мадрид) и ще бъде представен пред феновете на "Сантяго Бернабеу" на 16 юли.

Навремето бившият български национал игра в Испания в най-силните години от своята кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 месец

Стоичков е мразен в Испания.Спасява го само комунистическото правителство там.Ако дойдат консерваторите франкисти с него е свършено и го знае.Те имат списък с предатели за чистене.Той е в него.Няма да му простят онова за Каталуния.

9

Анонимен

преди 1 месец

Прав си, и преди кюрда отиде в Аржентинския лагер преди мача с Хърватия.Сега отново.Б...ка знае резултатите предварително.Мафия.

8

Интернет Конспиратор

преди 1 месец

Разбира се, че Куца Франция ще и бъде Помогнато от Съдии и всички - да Победи! Все пак Не Забравяйте, че Мбапе Уреди Изборите във Франция, а Европейската Титла, ще позволи на ЦРУ - законни да се разплатят за Услугата!! да, точно така, казвам, че не само днес, а и на Финала - Франция ще е победителят и помнете - думите ми...

fallback