10

Анонимен

преди 1 месец

Стоичков е мразен в Испания.Спасява го само комунистическото правителство там.Ако дойдат консерваторите франкисти с него е свършено и го знае.Те имат списък с предатели за чистене.Той е в него.Няма да му простят онова за Каталуния.

9

Анонимен

преди 1 месец

Прав си, и преди кюрда отиде в Аржентинския лагер преди мача с Хърватия.Сега отново.Б...ка знае резултатите предварително.Мафия.

8

Интернет Конспиратор

преди 1 месец

Разбира се, че Куца Франция ще и бъде Помогнато от Съдии и всички - да Победи! Все пак Не Забравяйте, че Мбапе Уреди Изборите във Франция, а Европейската Титла, ще позволи на ЦРУ - законни да се разплатят за Услугата!! да, точно така, казвам, че не само днес, а и на Финала - Франция ще е победителят и помнете - думите ми...

7

Анонимен

преди 1 месец

Стоичков, предател завинаги.

6

до 4

преди 1 месец

До Смях,ами типично по български,това прави целия народ,да хапе ръката която го храни,безгранична е наглостта българска,за българина думата лоялност,благодарност не значат нищо,не ги е чувал,той обича думи като интерес,пари,алчности и подобни

5

Коментатор

преди 1 месец

Ицата май е проспал трансфера на Мбапе в кръвния враг.

4

Смях

преди 1 месец

Егати ***, пожелава все едно поражение на Испания, дето яде хляб толкова години и на футболиста на вечния враг- Реал Мадрид?!

3

Гари Балди

преди 1 месец

Активирай срещу 5 точки купон в приложението на Кауфланд, и ще видиш как Камата реже македонска наденица само за 6.99

2

франсетата

преди 1 месец

Тия франсета ако стигнат до финал ще са най-незаслужилият отбор. Само звезди, а нямат един гол вкаран в редовно време.

1

Петров

преди 1 месец

Легендата на Кауфланд да беше подарил нещо от топлата витрина на Мбапе