Снимка: архив, БГНЕС
fallback

В провинция Виченца е била ограбена къщата на бившия нападател на италианския национален отбор Роберто Баджо, съобщава „Кориере дела сера“. Според източника инцидентът е станал на 20 юни вечерта по време на мача между Италия и Испания (0:1) от Евро 2024.

Банда неизвестни с оръжие нахлули в къщата на Баджо. Бившият футболист се опитал да окаже съпротива, но бил ударен с пистолет по главата, което довело до кървене.

След това Баджо и семейството му били заключени в една от стаите на къщата. Обирджиите успели да откраднат часовници, бижута и пари в брой.

Баджо сложи край на кариерата си през 2004 г. Той има 27 гола в 56 мача за италианския национален отбор. През 1993 година нападателят печели „Златната топка“.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

баджата е от ндрагет

преди 1 седмица

ама как 20г не са го обрали . И у нас никой не крадат от ветераните - ни бойчо , ни балаков . явно добре са си направили сметката . кеш едно 100 000 евро , от злато и диаманти в часовниците още 30 000 евро и дранкулки за 20 000 евро , та около 30 бона на калпак . за 15 минути . 5 човека с пищак . така борците се биха с таекондисти . гепат и бегат .

10

Анонимен

преди 1 седмица

Ши пръсне стотици хиляди за дрънкалета, часовници ..бижута- абсолютна парвенющина и селяния - като всички ритнитопковци от край време- родени в мизерия - видяли са с пари - и веднага бижута ,часовници и куп показност - ам не са стискай плати за сигурност и охрана тогава бре снобар - Добре че само с няколко шамара се е разминал- а и застраховка има сигурно - ако и от там не е икономисал де..

9

Анонимен

преди 1 седмица

А на Ицо кюрда къщата кога :)))

fallback