11

баджата е от ндрагет

преди 1 седмица

ама как 20г не са го обрали . И у нас никой не крадат от ветераните - ни бойчо , ни балаков . явно добре са си направили сметката . кеш едно 100 000 евро , от злато и диаманти в часовниците още 30 000 евро и дранкулки за 20 000 евро , та около 30 бона на калпак . за 15 минути . 5 човека с пищак . така борците се биха с таекондисти . гепат и бегат .

10

Анонимен

преди 1 седмица

Ши пръсне стотици хиляди за дрънкалета, часовници ..бижута- абсолютна парвенющина и селяния - като всички ритнитопковци от край време- родени в мизерия - видяли са с пари - и веднага бижута ,часовници и куп показност - ам не са стискай плати за сигурност и охрана тогава бре снобар - Добре че само с няколко шамара се е разминал- а и застраховка има сигурно - ако и от там не е икономисал де..

9

Анонимен

преди 1 седмица

А на Ицо кюрда къщата кога :)))

8

Клеций II

преди 1 седмица

Дължал е пари ... никой няма да поеме такъв риск ако е обикновен обир. Ще го изчакат да напусне къщата и тогава евентуално.

7

BG

преди 1 седмица

Хайде наще . От кой етнос са.

6

ВНАСЯМ КОРЕКЦИИ...

преди 1 седмица

"инцидентът е станал на 20 юни вечерта", а отдолу сте написали "Това се случи Dnes" - поправете си грешката. Освен това, това не е било "инцидент", както сте написали, а углавно престъпление. Инцидентите са неочакван низ от случайности, а не планирано нападение над чужда собственост и нарушаване на лично пространство с цел присвояване на чужди вещи. Няма нищо инцидентно в това.

5

Манхатън

преди 1 седмица

А къщата в Барселона добре ли е?

4

Анонимен

преди 1 седмица

до 1 Ако не беше Баджо, жабарите нямаше да са на финал 1994-та година, а ние. Капиш?

3

Анонимен

преди 1 седмица

Това Баджо ли е на снимката?? Направо не мога да го позная. Виждал съм го последно преди 20 години сигурно.

2

Анонимен

преди 1 седмица

А при нас баджанаците крадат

1

Анонимен

преди 1 седмица

Били са го, защото изтърва дузпата на финала през 1994 година!