Снимка: БГНЕС
fallback

Испания победи Италия с 1:0 и спечели голямото дерби в груповата фаза на Евро 2024.

С успеха си "Ла Фурия" продължава на осминафиналите, а Италия ще играе с Хърватия в решителен трети мач.

Съставът на Луис де ла Фуенте надигра опонентите си, създаде 8 голово положения, но победи само с един (авто)гол разлика, който падна след като Рикардо Калафиори вкара топката в собствената си врата.

Всичко за срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Извод

преди 1 седмица

Безлична игра от страна на италианците, а на испанците малко не им стигаше за гол от техните играчи, но заслужена победа.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Футболът както и много колективни "спортни игри" , е игра на грешките, игра която се печели изключително чрез нарушаване на правилата.Вероятно нито един шампион не е получил справедливо и заслужено титлата си. Както на ЕП така и на Световни финали.Това е зрелище което съществува благодарение на изпиране на мръсни пари.

22

до 4

преди 1 седмица

До да,мда,той загубения ви господ 30 г.чакал да им го върне на италианците,направо не е истина какви болни мозъци сте,вие винаги ли печелите честно,на вас защо нищо никога не ви се връща,като сте милиардери всичко с работа ли е спечелено или щото мноого крадете и продадохте роднините си по чужбина и живеете на техен гръб,кога ще ви се върне на вас,ако на някого има да му се връща това сте вие,ама за сега все минавате между капките,да видим до кога

fallback