24

Извод

преди 1 седмица

Безлична игра от страна на италианците, а на испанците малко не им стигаше за гол от техните играчи, но заслужена победа.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Футболът както и много колективни "спортни игри" , е игра на грешките, игра която се печели изключително чрез нарушаване на правилата.Вероятно нито един шампион не е получил справедливо и заслужено титлата си. Както на ЕП така и на Световни финали.Това е зрелище което съществува благодарение на изпиране на мръсни пари.

22

до 4

преди 1 седмица

До да,мда,той загубения ви господ 30 г.чакал да им го върне на италианците,направо не е истина какви болни мозъци сте,вие винаги ли печелите честно,на вас защо нищо никога не ви се връща,като сте милиардери всичко с работа ли е спечелено или щото мноого крадете и продадохте роднините си по чужбина и живеете на техен гръб,кога ще ви се върне на вас,ако на някого има да му се връща това сте вие,ама за сега все минавате между капките,да видим до кога

21

Анонимен

преди 1 седмица

Италия много зле, така не са били отдавна.

20

Анонимен

преди 1 седмица

20 години България без загуба на ЕП!!!

19

Анонимен

преди 1 седмица

Съмнявам се!

18

Ивелин Михайлов

преди 1 седмица

НИЕ ОТ ВЕЛИЧИЕ ЩЕ ДОКАЖЕМ КАК С ПСР ТЕСТОВЕТЕ ГЕРБ И ППДЕБЪ ПРОДАДОХА БЪЛГАРСКОТО ДНК НА САЩ И ФАЙЗЕР!

17

Public enemies

преди 1 седмица

Дават по-големи шансове за спечелване на трофея на Италия, която вече бе надиграна и загуби, Англия , която винаги е фаворит но никога не печели нищо и Франция, най-силния отбор в момента в Европа обаче е Испания и най-голям истински фаворит.

16

Луда работа е тая

преди 1 седмица

Италианец вкарва гол - Испания печели мача!

15

Анонимен

преди 1 седмица

Дано Италия отново да спечели европейското първенство защото са от малкото отбори без африкански състезатели. Иначе може Сърбия, Хърватия или Шотландия дето също са бели ама те нямат класата да спечелят турнира.

14

ITALIA

преди 1 седмица

Италия явно изпитва затруднения срещу хибридни отбори. Първия мач биха Албания но те няма чернокожи в състава си. Тоя черния от испанския отбор направо ги развинти по левия фланг целия мач. Така стана и автогола второто полувреме. Единствената държава в света която може да си позволи да няма черни в състава си е Аржентина, но те имат Бог Лео Меси в отбора си. Италия ако иска да е конкурентна на Франция, Англия, Германия, Испания и Бразилия трябва и тв също да включи африкански състезатели.

13

Платена реклама

преди 1 седмица

Не гледай европейското по телевизията! Смени националността си и изживей емоцията на живо! Не бъди инвaлид! Вече почти всеки се класира, с изключение на държави като Малта, Фарьорски острови, България и Ватикана.

12

Български и футбол

преди 1 седмица

. . . създаде 8 голово положения, но победи само с един (авто)гол разлика. . . . Две непознати неща в редакцията! Кога ще научите български? Можете ли да спрягате или сте там само кирки? Щом е положения (мн.ч.) значи са 8 голови такива! Наблягайте върху спрягането! За футболна компетентност въобще не пиша, защото е много сложно, когато общото IQ е под 1! Такива са фактите независимо от това харесват се или не! Лека ношт - за да не вдигаме излишно IQ-то!

11

Определено

преди 1 седмица

В България не трябва недъгава българска ръка да пипа нищо за да се получи нещо смислено а само чужденци да командват!

10

ГОМЗО

преди 1 седмица

А България кога ше играе?!Имаме си БФС за милиони и черно тото а си нямаме национален отбор на европейското.

9

Испанеца

преди 1 седмица

Ех много е хубаво когато.испанскитв отбори печелят на футбол.На вън е пълно с хора викат радват се.В България това е непознато от 30 години

8

Хаха

преди 1 седмица

Хахаха аааааа

7

Анонимен

преди 1 седмица

Хубава работа, но жабарска...........................хаха...................аз тайфата от квартала ако събера, ще играем по-добре от скъпо-платените италиански звезди!!!!

6

Ицо Каймата

преди 1 седмица

Сом тайм...

5

Разбирач

преди 1 седмица

Мачът Италия-Хърватия ще е много интересен. Освен директен сблъсък за второто място ще отговори и на много въпроси за нивото на футбола в двете държави.