Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Вратарят на черногорския национален отбор Матия Шаркич почина на 26-годишна възраст, съобщиха от клубния му отбор Милуол.

Според информации на Шаркич му е прилошало днес в апартамент в град Будва в Черна гора.

"Футболен клуб Милуол е напълно съсипан да съобщи, че Матия Шаркич почина на 26-годишна възраст“, се казва в изявление на клуба в неделя.

"Всички в клуба изпращат своята обич и съболезнования на семейството и приятелите на Матия в този изключително тъжен момент. Клубът няма да прави повече коментари в момента и моли да се зачита личното пространство на семейството на Матия", се казва още в съобщението на втородивизионния английски отбор.

Роденият в Гримзби Шаркич започва кариерата си в академията на Андерлехт, преди да се присъедини към Астън Вила през 2015 г. След различни периоди под наем, той се присъедини към Милуол миналия август и изигра 33 мача.

Шаркич направи дебюта си за Черна гора срещу Беларус през 2019 г. и миналата седмица беше в състава за приятелския мач срещу Белгия.
(БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

СПУТНИК V

преди 1 седмица

ПРЕЗ 2019,2020,2021 РУСКА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ В УКРАЙНА НЯМАШЕ, НО ОТХВЪРЛЯНЕ НА ВАКСИНАТА СПУТНИК V ИМАШЕ,ЗАЩОТО МОДЕРНА И ПФАЙЗЕР ТРЯБВАШЕ ДА НАТРУПАТ ПЕЧАЛБИ. ВСИЧКО КОЕТО НЕ СЕ ПОБИРА В ПРАЗНИТЕ К Р А Т У Н И БЕЗ КАПКА ИНТЕЛЕКТ НА "ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ", ЗАЩОТО Е ПЛОД НА РАЗУМЕН АНАЛИЗ, МИНАВА В ГРАФАТА "КОПЕЙКИ" и "КОПЕЙКОВЩИНА"... ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ СКЪПИЯТ ВИ ШАРКИЧ...

74

доктор

преди 1 седмица

Лека му пръст на човека! Случват се и естествено такива работи, но са казуистика. (Помните ли детето на президента, да почива горкото в мир - аортна аневризма на 13-14 години беше)При професионалните спортисти е много вероятно злоупотреба със стероиди... Натрупва се мускулна маса и сила, но кръвоносните съдо не успяват да се разрастнат със същата скорост - резултатът е склонност към масивни инфаркти - на млада възраст! Дано да не съм прав...

73

До Анонимен 67

преди 1 седмица

Имах приятелка, която не беше ваксинирана и почина от инсулт на 30.Друг мой приятел почина от инфаркт на 36.Аз съм на 39 и имам рак. Нищо от това не е заради ваксина. Всеки който твърди обратното е интелектуално недоразвит.

fallback