75

СПУТНИК V

преди 1 седмица

ПРЕЗ 2019,2020,2021 РУСКА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ В УКРАЙНА НЯМАШЕ, НО ОТХВЪРЛЯНЕ НА ВАКСИНАТА СПУТНИК V ИМАШЕ,ЗАЩОТО МОДЕРНА И ПФАЙЗЕР ТРЯБВАШЕ ДА НАТРУПАТ ПЕЧАЛБИ. ВСИЧКО КОЕТО НЕ СЕ ПОБИРА В ПРАЗНИТЕ К Р А Т У Н И БЕЗ КАПКА ИНТЕЛЕКТ НА "ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ", ЗАЩОТО Е ПЛОД НА РАЗУМЕН АНАЛИЗ, МИНАВА В ГРАФАТА "КОПЕЙКИ" и "КОПЕЙКОВЩИНА"... ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ СКЪПИЯТ ВИ ШАРКИЧ...

74

доктор

преди 1 седмица

Лека му пръст на човека! Случват се и естествено такива работи, но са казуистика. (Помните ли детето на президента, да почива горкото в мир - аортна аневризма на 13-14 години беше)При професионалните спортисти е много вероятно злоупотреба със стероиди... Натрупва се мускулна маса и сила, но кръвоносните съдо не успяват да се разрастнат със същата скорост - резултатът е склонност към масивни инфаркти - на млада възраст! Дано да не съм прав...

73

До Анонимен 67

преди 1 седмица

Имах приятелка, която не беше ваксинирана и почина от инсулт на 30.Друг мой приятел почина от инфаркт на 36.Аз съм на 39 и имам рак. Нищо от това не е заради ваксина. Всеки който твърди обратното е интелектуално недоразвит.

72

До Конспирохолик 73

преди 1 седмица

Пишеш някакви страхотни глупости.

71

Анонимен

преди 1 седмица

До Конспирохолик Разбираме страховете на ваксинираните, но не можем да им помогнем - бой, е..не и ваксинация назад не се връщат.

70

Конспирохолик

преди 1 седмица

По официални данни на НСИ 2020та е годината с най-висока смъртност в историята на България. Разбира се НСИ причина не съобщава. По-висока от през световните войни. 2 пъти по-висока от 2019та и 2021ва. Ваксини 2020та още нямаше.Каква ли беше причината?

69

Vulgaris Magistralis

преди 1 седмица

2020та всеки конспиратор в алкохолния си делириум обясняваше, че всеки втори смъртен случай преписвали на ковид, а то смъртни случаи винаги си имало. Същите в момента преписват всеки втори смъртен случай на ваксините. Много често и на хора, които въобще не са били ваксинирани.

68

Анонимен

преди 1 седмица

Давиде Астори почина от злоупотреба с алкохол и наркотици, това няма нищо общо с набоцканите като този в тази новина

67

Тромба Бустер

преди 1 седмица

А представяте ли си колко по-лошо можеше да е без бустери?

66

Анонимен

преди 1 седмица

"На 4.03.2018г. (много преди ваксините за ковид) футболния свят беше разтресен от огромна трагедия когато капитана на Фиорентина Давиде Астори почина в хотелската си стая! Много преди каквито и да било ваксини, а да не говорим че имаше и много други случаи преди това - Марк Виван Фое, Мариано Пуерта и мн. др.! Как ще коментирате това тъ*пи конспита?"==>Тогава "работеше" т.нар. кръвен допинг, който не се хваща на допинг-тест.Той взе много по-малко жертви, а сега е направо жътва.

65

Анонимен

преди 1 седмица

"Стига сте дрънкали глупости,през 2012г.(много преди ваксините) моя колежка получи инсулт в автобуса, на път за работа! Две минути по-рано й нямаше нищо! Успяха да я закарат жива до болницата, но седмица по-късно си отиде... Беше само на 29"==>>Да, такива случаи винаги е имало, но бяха ЕДИНИЧНИ, а сега станаха епидемични. Маса народ измря вразцвета на силите си, падат като снопи.Сред спортистите са особено чести случаите защото тях ги задължиха да се набодат, ако искат да продължават да играят

64

Анонимен

преди 1 седмица

До УЖАС:"двама мой приятели мъже на 52 и 60 си отидоха от инфаркти и НЕ БЯХА ВАКСИНИРАНИ"______Ти правиш ли разлика между 52-60 годишни и 26 годишен. Даже от по-младия ти приятел, този, който е бил на 52 г. момчето едва пъти по-младо. Е, ако самият си сред надуп(ч)ените е нормално да се успокояваш, че това не е от ваксините.

63

Анонимен

преди 1 седмица

Центаджиите се опитват да отрекат очевидното отново. Няма да ви мине номера и да подмените истината с вашите болни делюзии и кланене на "официалната медицина", която затри сума народ

62

Идеалист

преди 1 седмица

Най-честата причина за Внезапна сърдена смърт при млади хора е недиагностицирана Хипертрофчина кардиомиопатия. Умират от ритъмна смърт - Камерна тахикардия преминаваща в Камерно мъждене. Може и да е някаво предузиране на наркотици.

61

Анонимен

преди 1 седмица

Копейките пак налазиха да пишат обичайната си злост към живия живот.

60

Анонимен

преди 1 седмица

Убодените са слабото, ненужно звено на цивилизацията, а от тех Пенке по безполезни и ненужни са само пенсионираните торби с месо.

59

Анонимен

преди 1 седмица

Има дори такъв научно популярен филм -за всички ваkснати киттюций казва се ' Везапно умре и пукна' (Died Suddenly) , но де ,де акъл да го гледат сертификатаджиите!

58

Ужас

преди 1 седмица

Има над 10 000 болести, така че няма нужда от гадания, а да се изчака аутопсията. Ваксините са проблем само за болните мозъци, които пишат тук.

57

Анонимен

преди 1 седмица

Англия ги карат да тичат много.

56

Анонимен

преди 1 седмица

Копейките не са подминали дори и тази статия. Компетентни са по всички въпроси. И в Путинладия ли измират от ваксини ония дето политат от прозорците?