Снимка БГНЕС, архив
fallback

Санкциите срещу ЦСКА заради баталните сцени по време на баража с ЦСКА 1948 ще бъдат свирепи, пише „Мач Телеграф“. Такива са очакванията на футболната общественост, а и правилниците на БФС сочат в тази посока. Най-малкото ЦСКА е заплашен от лишаване от домакинство за дълъг период и солидна глоба.

Вижте повече в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Случаен минувач

преди 3 месеца

Беше май 2010. Имаше такъв отбор - Локомотив Мездра. На стадиончето в Мездра ЦСКА играеше безобразно. И в 65-та минута домакините получиха корнер. Топката бе центрирана на главата на Исмаил Иса, който я заби неспасяемо в мрежата. Само 2-3 минути след подновяването на играта от центъра запалянковците на ЦСКА нахлуха на терена и взеха да бият и трошат всичко. Започнаха да бият публиката на домакините, 300 души, които спокойно си гледаха мача. ЦСКА бе наказан със служебна загуба 0:4. Помните ли?

11

Случаен минувач

преди 3 месеца

Минимум 6 мача пред празни трибуни. Но действително трябва да се наказват конкретни извършители. В Англия въведоха фейс-контрол на най-агресивните запалянковци и просто не ги пускаха на мач. Защо да не се направи и тука? Има ***, на които просто им прави удоволствие да се сбият на мач, те за това и ходят, имат много бойна енергия.

10

Ямболски цървуль

преди 3 месеца

Истинското ЦСКА би Литекс.

fallback