Снимка: БГНЕС
fallback

Стилияна Николова спечели индивидуалния многобой на европейската купа по художествена гимнастика в Баку. Родната звезда в гимнастиката грабна златото на лента с резултат 32,200. Среброто остана за София Рафаели от Италия с 32,800.

Боряна Калейн зае четвърто място. В спора за третото място в първите в историята "крос битки" тя излезе срещу Дария Атаманов от Израел.

За съжаление Калейн допусна неточности в своята композиция и с резултат от 31,350 остана на четвърта позиция. Дария Атаманов получи оценка от 32,950, която и донесе и бронзовото отличие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 4 седмици

В този спорт се изисква въобръжение, култура и пластика. За което са необходими традиции и потребност в обществото от красота. Затова държави като Великобритания са далеч от него. Англичаните имат ли въпбще народни танци? Не шотландци или ирландци. Англичаните?

10

интересно

преди 4 седмици

Нали Илиана каза,че няма да стъпят повече в Баку?!!!

9

Анонимен

преди 4 седмици

Браво на Стиляна. И пак не пишете цялостно. Брой и наъстезателките, страни-участнички ...А тезим които врънкат, че малко били страните, където се практикува художествена гимнстика, е добре да бъдат обективни за трудността и комплексността на този спорт. Това е много повече от да тичаш на 100 метра или да риташ топка. Не става да си хванат от улицата талант. Футболът е популярен, защото и най-бедните имат шансове, и е елементарен.

fallback