Снимка: Lap.bg
fallback

Ръководството на ЦСКА води заключителни преговори с Димитър Бербатов за завръщането му в Борисовата градина, твърди "Блиц".

Oще по темата
7-кратният футболист №1 на България и група мениджъри вече работели усилено по лятната селекция на 31-кратните шампиони, се допълва в информацията.

Както стана ясно по-рано днес, Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглиха официално от управлението на червения клуб.

Дали завръщането на Бербатов в ЦСКА ще стане факт предстои да се разбере в близките дни.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Джамия София СМЕЕ СЕ

преди 1 месец

ДЖЕНТЪЛМЕНЪТ културният и цивилизован СЪР Карл Маркс НЯМА НИЩО ОБЩО с русофобският български червен унтермешинг на Димитър Благоев тире БЛАГОЕВГРАД преяждал и препивал на корем с РУСКИ МОНАРХИЧЕСКИ РУБЛИ постоянно русофобско рубладжийсо присъствие вътре в ИМПЕРИЯТА РУСИЯ............Джентълменът СЪР Карл Маркс е Честен,Достоен,Морален за разлика от българският етнос които са турската дума БЕРБАТ преведено от турски език мръсни,подмолни,нечестив червен етнос

42

RED MACHINE

преди 1 месец

Благодарим на г-н Гриша Ганчев, че спаси ЦСКА в най-трудния момент! Успех на новите собственици и ръководители в ЦСКА! Дано ЦСКА се върне там където му е мястото а именно винаги да е номер 1 и винаги на върха!!!

41

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Ромът Бербатов се завръща ,за да строи козирка с благоволение на просещи пред Армията фенове от Филиповци и Факултета. Сегае започнат и дискусиите дали Армията е на Литекс или на ЦСКА.Или на другите две ЦСКА. Аз лично,като някогашен фен на Армейците, предпочитам да си спомням за един велик Червен отбор,в който ако не друго,то пене ромите бяха малцинство. След като турците вкараха ромът Стоичков Моят ЦСКА престана да бъде Български и Армейски. Жалко за ония години!

fallback