Снимка: БГНЕС
fallback

Сръбският тенисист Новак Джокович каза, че Олимпиадата този сезон е приоритет за него.

"Олимпийските сезони са рядкост. Както във всяка година като тази, наистина поставям олимпиадата на първо място по отношение на приоритизирането на турнирите, където искам да се отличавам и да се представя по най-добрия начин. Освен състезанията от Големия шлем това е основната цел за мен".

36-годишният Джокович е с най-много титли от Голям шлем на сингъл при мъжете - 24. Отделно има 99 ATP титли. На олимпийските игри в Токио през 2021 г. Джокович загуби от испанеца Пабло Кареньо Буста в мача за бронзовия медал.

В момента Джокович продължава учасието си на “Мастърс”-а в Монте Карло.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 месец

Мръсните, подли игрички на Олимпийския комитет излязоха на яве чрез руските пранкери Вован и Лексус. Както винаги тлъстият, нarъл западен чиновник беше направен за смях заради желанието си да провали Игрите на дружбата в Русия. МОК отдавна е инструмент на нarлосаксите, но сега Томас Бах беше заставен от гримираният като африкански лидер Лексус да се моли на Светите Вован и Лексус! Такъв смях не се бях смял от пранка с "украинския военнопленник" и виаграта! Тогава резилът стигна и до ООН, срам...

7

Няма титла за Ноле

преди 1 месец

Джокович стана абонат на Синер.

6

Ноле е симулант

преди 1 месец

Джокович няма да спечели нищо на Олимпиадата.

fallback