Снимка: БГНЕС
fallback

Националният ни отбор по футбол зпазва 83-та си позиция в ранглиста на ФИФА за месец март. Отборът ни има актив от 1292.59.

От съперниците на отбора ни в предстоящата Лига на нациите най-висока позиция заема съставът на Северна Ирландия, който се изкачва с една позиция на 73-о място. Водачът в група С на турнира Лига на Нациите – Люксембург,  слиза с две позиции и заема 87-о място. Беларус е на 96-о място.

Водач е ранглистата е световният шампио Аржентина с 1858 точки, следван от Франция, който има 1840.59 точки, а на третото място се изкачи Белгия със 1795.23 за сметка на тима на Англия, който се смъкна на четвърта позиция с 1794.9 точки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 4 Да бе да вервай се. Черна гора легнаха на Сърбия ама ще тръгнат да ги изместят точно срещу Унгария. Сърбия пуснаха 7 резерви.

8

Гиб Мелсън

преди 1 месец

183 по-скоро! Тези ливади

7

Анонимен

преди 1 месец

До 4, нито Унгария (трябваше им точка), нито Сърбия се бяха класирали! Даже на мача в Лесковац, за момент Сърбия изхвръкваше зад борда, когато нашите поведоха, а Черна гора в същото време водеше с 0:1 в Будапеща... Разбира се след това сърбите изравниха, а унгарците обърнаха Черна гора, но факт е че ти дрънкаш глупости, без да си изобщо запознат с фактите

fallback