9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 4 Да бе да вервай се. Черна гора легнаха на Сърбия ама ще тръгнат да ги изместят точно срещу Унгария. Сърбия пуснаха 7 резерви.

8

Гиб Мелсън

преди 1 месец

183 по-скоро! Тези ливади

7

Анонимен

преди 1 месец

До 4, нито Унгария (трябваше им точка), нито Сърбия се бяха класирали! Даже на мача в Лесковац, за момент Сърбия изхвръкваше зад борда, когато нашите поведоха, а Черна гора в същото време водеше с 0:1 в Будапеща... Разбира се след това сърбите изравниха, а унгарците обърнаха Черна гора, но факт е че ти дрънкаш глупости, без да си изобщо запознат с фактите

6

До анонимен 5

преди 1 месец

Страшното е че и футболистите са с твоя мозък пъпчив пубере !Такова ви е поколението -каквито феновете на трибуните ,такива и играчите на терена!.Нито едните ,нито другите ставате за нещо освен да философствате пред клавиатурата!

5

Анонимен

преди 1 месец

Няма страшно , след предстоящите квалификации за световно ще се смъкнем до обичайните ни позиции .

4

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Тасмания и Азербичан се спасиха с късмет при 30 удара срещу 3. Сърбия и Унгария се беха класирали и играеха приятелски с резерви.

3

Анонимен

преди 1 месец

Септенври почват със силния отбор на Беларус и Люксенбур.

2

Анонимен

преди 1 месец

Преди хейтърите да почнат да плюят, е обективно да се каже че откакто Илиян Илиев пое отбора се забелязва значително съживяване в играта, и не сме тая боксова круша, която бяхме преди това! При него имаме 2 равенства в последните мачове от квалификациите със силните отбори на Унгария и Сърбия, както и победа и равен в контролите с Танзания и Азербайджан, съответно при него отбора продължава да няма загуба

1

смях

преди 1 месец

първи е Лорд Меси. След това Аржентина и останалия свят. Нещо неясно ?