Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Трябва да си подредим къщата. Това заяви новият президент на БФС Георги Иванов пред БНР и в отговор на въпроса какво му предстои в следващите дни.

Oще по темата
„Нещата стават постепенно, не стават за една седмица – да се променят хора, да се прекратяват договори. За да назнача някого, първо трябва друг да си тръгне, заяви той. - Трябва да се свика Изпълнителният комитет (новият, с избраните от него членове, б.р.) и да започнем да взимаме важните решения“, каза Георги Иванов.

По повод на изборите, които той спечели в конкуренция основно с Димитър Бербатов, той допълни: „Конгресът беше по правилата. С Бербатов не съм имал разговори, ще го търся другата седмица, като ми остане малко време. Но аз казах, че всички, които имат качества, могат да работят за доброто на футбола, включително в БФС."

И допълни: „Изпълкомът ще гласува кои ще са моите заместници. Не съм аз човекът, който ще го реши.“


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Банкеръ

преди 1 месец

Факт неоспорим е,че от Левски не е излязъл нито един футболист в Западна Европа.Не е имало и добри ръководители от този клуб.При ЦСКА е друга работата,носители на Златна топка,златни обувки,милионни трансфери и т.н.В общи линии Осмокласника не може да носи наградите на Бербатов обаче амбицията на Гонзо е огромна.По добре Бербатов да не други с Гонзо.Скоро ще има нови резили и дъна.

47

Анонимен

преди 1 месец

И Бербатов е ритал в Рен !Може и да е съгласи !

46

шанаджия

преди 1 месец

До година ще рипнат и срещу тоя!

fallback