48

Банкеръ

преди 1 месец

Факт неоспорим е,че от Левски не е излязъл нито един футболист в Западна Европа.Не е имало и добри ръководители от този клуб.При ЦСКА е друга работата,носители на Златна топка,златни обувки,милионни трансфери и т.н.В общи линии Осмокласника не може да носи наградите на Бербатов обаче амбицията на Гонзо е огромна.По добре Бербатов да не други с Гонзо.Скоро ще има нови резили и дъна.

47

Анонимен

преди 1 месец

И Бербатов е ритал в Рен !Може и да е съгласи !

46

шанаджия

преди 1 месец

До година ще рипнат и срещу тоя!

45

Анонимен

преди 1 месец

До Мусайбе шебекБербатов е високомерен екземпляр и ще откаже. Лошото е, че навремето не се сдружихте с Ст.Петров и М.Петров, те са добри момчета и милеят за футбола. За какво се делихте на левскари и цесекари, като общият ви враг е К.Домузчиев и Делиорман. Дано се отървете от нахалния и пробивен Свинаров...

44

Анонимен

преди 1 месец

Не вярвам да се отзове на поканата знаейки цяла България как е спечелил изборите Гонзо.Пък и пет годишните футболишчета знаят кой стои зад него ей оправия няма в тая държава.

43

рендетУ

преди 1 месец

Един н////////екадърник с Перука и афинитет към далаверки, беше заменен от друг, но Без Перука!!! Супер "Промяна"!!!! -)))))))

42

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 43 Топако Гонзо е един от перуките и го избират пак.

41

Анонимен

преди 1 месец

до 41 А ве глууупак, аз говоря на оня 27-ми дето плямпа че 90% от головете на Гонзо щели да бъдат отменени ако имало ВАР поради нарушение от негова страна. Какви дузпи те гонят ве, тъъъпак????

40

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 38 Топако виж колко дуспи свират на светвоно след ВАР

39

Анонимен

преди 1 месец

до 27 Пуяяяяк, къде си виждал да се използва ВАР при извършено нарушение от нападател посока противниковата врата??? Откога гледаш футбол ве, пуууяккк?

38

Анонимен

преди 1 месец

Гонзестият, защо ли и другата плачлива пикличкa Стилиян Петров не ми липсва, и оня надут пуяк Мартин Петров??? На тройката надути пиклички Гонзо им разказа играта след дълги техни надежди. Красота! Иначе Берболина е с прекалено голямо его, че да се съгласи да бъде в екип с Гонзо, но и Гонзо това много добре го знае и това му предложение е само бъзик от негова страна, знаейки че Берболина ще му откаже. Красиво е!

37

Анонимен

преди 1 месец

до 37 А бе разбирач, ВАР се използва само за явни нарушения, като игра с ръка в наказателното или когато си в засада. Другите нарушения са по презумция на съдията, а не на ВАР, че да ги отчита. К'во не разбра?

36

Анонимен

преди 1 месец

Вчера имаще дуспа и червен картон при гредата още в началото в полза на Танзания. Нашия дръпна занзибареца за фанелката. Съдията и ВАР си затвориха очите.

35

Косматата осмица

преди 1 месец

Аз съм само косми клас .... хаххаха

34

Анонимен

преди 1 месец

Ход да ликвидиира опозиция и различно мнение и ще направо Бербо пуделче. Не е възмпжно двама да са президенти а Гонзи ще командва в полза на ФК Пудуенци

33

Анонимен

преди 1 месец

до 27 Мозък, ВАР се използва за това дали има засада или дали топката е преминала голлинията с целия си обем или дали има игра с ръка в наказателното поле, а не за фалове на нападатели какъвто е Гонзо. Разбра ли, мозък?

32

Лечков

преди 1 месец

Бербо трябва да е ненормален! Гонзо, ти не знаеше ли, че конгресът е купен ? Смърди!

31

Анонимен

преди 1 месец

Търси кой да върши работата.

30

Анонимен

преди 1 месец

Те и в Националния отбор работеха заедно. Бербатов на пейката, Иванов играе, но не става. Бербатов го заменя и вкарва два гола.

29

Да бе

преди 1 месец

Не Бербатов, който и да поканиш, не спреш ли схемите и не смените ли манталитета си , нищо няма да стане! Но ти си една пешка!