Снимка: БГНЕС
fallback

Злато и бронз в многобоя завоюваха българските щангисти в кат. до 55 кг. на Европейското първенство по вдигане на тежести, което се провежда София.

Ангел Русев превъзмогна болките в рамото си, за да триумфира за четвърти път в надпревара на Стария континент.

Другият ни представител - Джан Зарков пък изненадващо се пребори за третото място. Между тях се нареди единствено - Ромини Шамилишвили от Грузия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Верно

преди 3 месеца

ПП-ЛГБТ, ОПГ Герб и ДуПяСе не са доволни, те искат само за киро боко и шиши да пишат че са големи "герои", а всъщност май са торби с ***.

3

Браво

преди 3 месеца

Браво на нашите момчета ! Да са живи и здрави ! Прославят България ! Радост, че сме българи ! Да са живи и здрави тея момчета, Везенков, Гришо, шахматиските, гимнастичките където напомнят за нас българите по света ! Да затварят футбола и да пренасочват парите за баскетбол, тенис, штанго, шахмат и художествена гимнастика ! Да са живи и здрави нашите момчета Бог да им помага !

2

GG

преди 3 месеца

Браво на Русев, но повече ми хареса младото наше лъвче. Коментатора разправяше в 1вото движение как ще се бори за 8мо място в генералното, а той стана 3ти ! На 17 години направи 6 от 6 успешни опита. Никой друг не можа да го направи. Това говори за много техника, работа и концентрация. Успех !!!

fallback