Снимка: БГНЕС

За трети път през сезона във Висшата лига Манчестър Юнайтед стигна до две поредни победи, след като разби с 3:0 Уест Хям в мач от 23-ия кръг.

Сблъсъкът на стадион "Олд Трафорд" премина на много високо темпо, а "червените дяволи" показаха далеч по-голяма ефективност в атака от "чуковете", които също създадоха доста опасности, но не успяха да стигнат до гол.

В герой за 20-кратния шампион на Англия се превърна Алехандро Гарначо, който вкара две от попаденията, а едно добави Расмус Хойлунд, с което нападателят затвърди отличната форма, в която се намира.

С успеха Юнайтед събра 38 точки и се изкачи на 6-то място, докато лондончани имат 36 пункта и се намират точно една позиция по-надолу.

В следващия кръг "Червените дяволи" гостуват на Астън Вила, докато Уест Хям приема Арсенал в столично дерби.

В друг мач от този следобед Челси претърпя шокираща домакинска загуба с 2:4 от Уулвърхемптън в двубой от 23-ия кръг на Висшата лига, който се игра на “Стамфорд Бридж”.

След този мач домакините са 11-и с актив от 31 точки, а гостите са 10-и с точка повече. Куня направи изключителен мач за гостите и блесна с хеттрик.

Всичко за двете срещи четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase