Снимка: БГНЕС
fallback

"Трябваше да не спирам да се боря, да не спирам да търся ударите си и да играя моята игра". Това заяви Григор Димитров след победата си над Анди Мъри в първия си мач за новата година. Българският тенисист се наложи с 4-6, 7-5, 6-2 в двубой от първия кръг на турнира от сериите АТП 500 в Бризбън.

"Започваме, открихме новата година. Анди винаги е труден съперник, трябваше да не спирам да вярвам в работата, която свършихме през паузата. Искам да се наслаждавам всеки път, когато излизам на корта. Не го приемам за даденост", сподели Григор след успеха.

Той коментира и факта, че на няколко пъти му се наложи да сменя ракета заради скъсана корда. "Започнаха да ми свършват, оставаха ми само три. Мислех си, че е добре, че не играем пет сета. Когато условията са толкова влажни, кордата е уязвима, но трябва да преодоляваме всички препятствия по пътя ни", каза Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Eмил Радев

преди 4 месеца

До Анонимен много бой има в тебе,но и това няма да помогне да бъдеш излекуван.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Какво ме интересува този турчин от Асково?!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Дойде новата година и пак започнаха да ни заливат с тоя Асковски ***.Отврат. Нещо за Опулените дето се правят на боксьори нямате ли ?!А за Шивачев(пардон Везенков)??Все измислени герои и въздухари.

fallback