Снимка: БГНЕС

Тотнъм  стигна до 2:2 с Арсенал в поредното здраво дерби на Северен Лондон, играно на стадиона на червените „Емиратс“, съобщи Gol.bg.

Тандемът Джеймс Мадисън – Хюн Мин Сон изработи и двата гола за Шпорите, които на два пъти изравняваха, за да стигнат до важната точка.

Още по темата

Домакините бяха по-активни до почивката и пропуснаха да поведат и по-убедително, след като вкараха в средата на първата част.

Тотнъм изравни още преди паузата, а след като в началото на второто полувреме Арсенал отново поведе, наказаха грешка на съперника за 2:2. Така и двата тима остават без загуба след 6 кръга, като имат по 14 точки, разликата до Манчестър Сити вече е 4.

В друг мач Ливърпул победи Уест Хем  и излезе еднолично на второ място във временното класиране, на 2 точки от лидера Манчестър Сити, който е с пълен актив. Мохмед Салах, Дарвин Нунес и Диого Жота бяха точни за домакините, а за "чуковете" вкара Джарод Боуен.

В друг мач Челси загуби с 1:0 от Астън Вила. Домаките пропуснаха много положения, а гол на Оли Уоткинс донесе успеха на гостите в срещата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase